2 Men Orchestra в столичния клуб Студио 5


2 Men Orchestra в столичния клуб Студио 5

4202

2 Men Orchestra е новият проект на двама екзотични музиканти - Николай Иванов ОМ (клавишни, китара, вокал, флейти, композиции) и младият му колега Петър Йорданов "Бъни" от група Оратница (всевъзможни ударни инструменти).

Артистичният тандем ще свири в столичния клуб Студио 5 от 18.30 ч. на 14 март, сряда.

Ще бъдат изсвирени теми от някои емблематични за музиката на ОМ филми, сред които "Потъването на Созопол", "Истината за Орфей", "Пътуване към Афганистан", "Вапцаров". Музиката, която творят двамата заедно, е синтез от стилове с акцент върху вибрацията на отделния звук, гравитираща от близка до тишината енергия към "кресчендо", търсейки своята личностна уникална експресивност, с която максимално да отведат слушателя в нови измерения. В репертоара на 2 Mеn Orchestra са предимно авторските композиции за филми на Николай Иванов-ОМ. Той също проектира нереализирани още продукции и картини, директно отправяйки ги към съзнанието на слушателя.

Николай Иванов е автор на музиката на над 50 филма, участник в многобройни проекти в Европа, Азия, Далечния Изток, Африка и Арабския свят. Петър Йорданов свири на кахон, хенг дръм, джембе, дарбука, тъпан и други. Заедно с Оратница е обиколил повечето световни фестивали и музицира в Европа, Азия и Далечния Изток.

Вратите отварят в 18.30 ч., вход - 10 лв.

Преди да закупите билет, резервирайте седящи места на тел. 0887 934 335 (от вторник до неделя след 14.00 ч.)

*ВАЖНО: Във връзка с Българското председателство на Съвета на Европейския съюз, до юли в Студио 5 ще се влиза през вход А4 на НДК, а достъпът до паркинга на НДК е ограничен.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички