Авторски музикални новини, снимки и репортажи за всички стилове и изпълнители

Лепа Брена спази обещането си

23.03.2018   MySound.bg
Лепа Брена
Както MySound.bg извести, Лепа Брена ще пее в столичната зала "Арена Армеец" от 20.00 ч. на 23 март.

Любимката на Балканите ще спази обещанието си за всички изненади. Best Of шоуто на певицата ще започне с премиера на документалния филм за живота и кариерата на звездата, след което ще започне концертът, като участие в него ще вземе и синът на БренаСтефан Живойнович.

Непосредствено преди да влязат в залата, гостите на грандиозния спектакъл ще получат като подарък новия албум на Лепа Брена срещу предоставен билет на входа при чекиране. Дискът "Zar je vazno dal se peva ili pjeva" няма да се продава в България, а единствените, които ще имат възможност да се сдобият с него, са присъстващите на концерта.
 
Събитието е с начален час 20.00 ч., входовете на "Арена Армеец" ще бъдат отворени точно в 18.00 ч. Всички, закупили билети за секторите на партера, ще бъдат допускани в залата през вход ВО, за закупилите пропуски за трибуни ще бъдат отворен вход В. Паркингът пред залата ще бъде на разположение на присъстващите до изчерпване на местата.

Организаторите Moko Solution напомнят, че лица до 18 години ще се допускат с придружител и 2 броя попълнена декларация! Пълнолетен придружител е всеки родител, настойник или трето лице, полагащо грижи за детето, притежаващ редовен билет! Всеки придружител на малолетни или непълнолетни лица под 18-годишна възраст трябва да носи попълнена и подписана в два екземпляра декларация, която може да изтеглите от сайта на Eventim, в секцията често задавани въпроси - Пропускателен режим за непълнолетни лица.

Забранено ще бъде влизането в залата с храни и напитки, видео камери и фотоапарати, аудиозаписващи устройства, оръжие, всякакви остри и опасни предмети, като ножове, чадъри и т.н., стъклени бутилки, преносимо лазерно оборудване, както и пиротехнически средства. Внасянето на алкохол, опиати и наркотични вещества на територията на "Арена Армеец" е забранено. Посетители с неадекватно поведение няма да бъдат допускани и няма да им бъде възвърната стойността на билета.

Билети - в мрежата на Eventim. Цена на пропуските: от 30 лева до 55 лева. VIP-пакети за събитието - от bileti365.com.
 
Столичният клуб Biad Premium ще посрещне певицата веднага след нейния концерт. Тя ще слезе от 15-метрова лъскава лимузина в компанията на сина си и Димитър Дамянов, собственик на Moko Solution. Очакват я специална заря и фойерверк.
 
Плата от свежи  цитрусови плодове, френско шампанско и подбрани сирена също са предвидени за звездата,за която има запазено място в ултразоната на заведението.


2373
100%
 

Януари ´20


ПонВтСрЧетПетСъбНед
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031