На финала: Insomnium и Tribulation


На финала: Insomnium и Tribulation

4087

Както MySound.bg своевременно огласи, концертът на отдавна чаканите от родните фенове финландци Insomnium предстои в столичния клуб Mixtape 5 от 19.00 ч. този петък, 23 март.

Събитието е част от турнето по представяне на последната им творба "Winter’s Gate". Преди това и с пълен сет ще се представят специалните гости - шведите Tribulation.

Очаква ни майсторски поднесен финландски мелодик дет метъл с предястие рафиниран блек метъл, подправен с рок-ен-рол. Качество в достатъчно количество, разпределено в следната програма:

19.00 часа – Врати/начало
20.00 часа – Tribulation
21.15 часа – Insomnium
23.00 часа – очакван край

От BGTSC напомнят, че обща цел е по време на събитието да няма инциденти, а само положителни емоции. За това е необходимо всички желаещи да посетят концерта да спазват неговите правила.

Билети:

Билетът е ценен. Пазете го и не го давайте на никой друг освен на оторизирания персонал на входа. Изгубен или повреден билет не се възстановява. Билетът и акредитациите не дават достъп до сервизните площи и служебните помещения.

Непълнолетни и деца:

Едно лице може да придружава максимум двама непълнолетни или деца. Заради ограниченото пространство за този концерт билетът за всички възрасти е задължителен. Още за правилата на клуба за достъп на непълнолетни тук: http://on.fb.me/YDzVEe

За повече информация по тези въпроси се обърнете към клуба.

Животни няма да се допускат в зоната на концерта.

Забранено е внасянето на:

- храни и напитки;
- видео камери и фотоапарати със сменяеми обективи;
- аудио записващи устройства;
- оръжие;
- всякакви остри и опасни предмети като ножове, чадъри и т.н.
- стъклени бутилки;
- преносимо лазерно оборудване;

Снимки и видео:

Забранява се използването на видео и аудиозаписващи устройства освен от акредитираните за това лица. Забранява се използването на светкавица по какъвто и да е повод, в това число и на акредитираните фотографи

Филмирането на събитието е забранено и подсъдно

Алкохол , опиати, наркотични вещества и пушене:

Внасянето на алкохол, опиати и наркотични вещества на територията на концерта е забранено. Посетители с неадекватно поведение няма да бъдат допускани в зоната и няма да им бъде възвърната стойността на билета. На лица под 18 години алкохол няма да се продава.

ПУШЕНЕТО В КЛУБА Е АБСОЛЮТНО ЗАБРАНЕНО! Това може да става само извън него! ЛИЦАТА, НАРУШИЛИ ЗАБРАНАТА, ЩЕ БЪДАТ ИЗВЕЖДАНИ БЕЗ ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ПАРИТЕ ЗА БИЛЕТА! Ползвателите на електронни цигари е желателно да се съобразяват и не злоупотребяват с търпението на околните, а да споделят правилата за всички пушачи.

Изхвърляйте боклуците на определеното за тях място. Пазете и не замърсявайте.

Антисоциално поведение:

Всеки, който проявява агресивно и антисоциално поведение, ще бъде изведен извън зоната на концерта, без възможност за връщане на парите за билета. Моля, сигнализирайте за такова поведение на охраната или персонала на клуба. Всеки има правото да се забавлява в безопасна обстановка.

Все още има билети в мрежата на "Евентим", а освен онлайн, някои от местата, на които може да ги намерите, са са щанд Eventim - ул. "6-ти септември", магазините на бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, Orange, Usit Colours, магазин "Яко", магазини "На тъмно", Office 1 Superstore, Билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината.

Пропуските са на цена от 40 лева, в случай на останали места, в клуба ще струват 50 лв.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички