Samael с видеопослание към българските си фенове


Samael с видеопослание към българските си фенове

4468

Швейцарските демони Samael (Самаел) (на снимката) отправиха късо видеопослание към метъл феновете в България, извести "Тангра Мега Рок".

Както е известно, бандата ще удари у нас по повод 12-годишнината на медията в Mixtape 5, наред с норвежките блек метъл богове Enslaved и британската дуум и готик метъл институция Paradise Lost. Петорката от Халифакс ще свири за пръв път у нас в непосредствена близост до публиката - буквално на една ръка разстояние в клуба.  За концертите са останали единични билети, но лайфовете няма да бъдат преместени в по-голяма зала. Ще останем верни на традицията и на този специален концерт за рождения ден на "Тангра Мега Рок" ще присъстват само хора, които знаят за какво става дума, категорични са организаторите.

Enslaved и Samael ще имат еднакъв статут на 3 април - и двете групи ще се представят с цялата си програма. В репертоара на Ворф и неговите сърцати момчета са и доста песни от последния им - десети, студиен проект "Hegemony".   

3 април - Enslaved и Samael - последни билети с цена 60 лв ще откриете ТУК;
4 април - Paradise Lost - последни билети с цена 50 лв ще откриете - ТУК;    

Двудневни пропуски (ползват се от 1 човек) по 95 лв ще откриете ТУК.

Деца до 7 години включително влизат без билет, но задължително с придружител.

Празненстава ще получат своеобразен бомбен десерт с хедлайнърския сет на побеснелите кучета, воглаве с момчетата на JJ Peters. Лудите хард - и рапкор пънкари от Австралия - Deez Nuts, пристигат с материал от горещия си албум "Binge & Purgatory" специално да уважат 12-ия рожден на предвожданото от Александър Бояджиев хардкор шоу на радиото "Паник Атак". Квартетът от Мелбърн ще люлее малката зала на клуб Mixtape 5 от 20.00 ч. на 5 април. Горещите гости ще бъдат подкрепени от нашата супербанда Покой, съставена от музиканти на Expectations, Last Remains, Dan Koloff, Them Frequencies и Brothers In Blood.

Естествено, олдскуул резачки ще пусне и родната гордост Last Hope, която толкова години демонстрира как може нещо, създадено у нас, да е на нивото - или дори над него, на друго, с американско или европейско лого. 25 години юнаците са непреходен символ на българската хардкор вълна.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички