Hills Of Bass сцена след полунощ на Hills Оf Rock 2018


Hills Of Bass сцена след полунощ на Hills Оf Rock 2018

4235

Едва ли има друг музикален жанр в света, който да обединява в себе си толкова много стилове и в същото време да бъде така категорично разпознаваем : рок, хардкор, пънк, джаз, соул, рага, реге, етно, хип-хоп, хаус … всичко това и много други ги има в дръм-ен-бейс и джънгъл музиката, чиято култура бележи постоянно развитие и разрушава бариерите между различните стилове вече над 30 години.  Почти няма голям фестивал в света, който да пропусне представители на тази енергична музика в своята програма, а динамичното развитие на Hills Оf Rock води след себе си до съвсем естественото добавяне на нова и специална сцена с тематичното име "Hills Оf Bass".  В двете вечери на фестивала – 20 и 21 юли – ще вземат участие само емблематични имена, които ще превземат сцената след полунощ с мощен качествен звук и уникална мултимедия. Потвърдените 17 участници са категорична заявка за невероятно шоу. Ще се насладим на ексклузивни изпълнения от Goldie, High Contrast, Matrix & Futurebound, Friction, Calyx & Teebee, Agressor Bunx, Dynamite MC и Linguistics, а към тях ще прибавим и родните артисти, представящи HMSU: L 33, High Roll, Ogonek, Acidtrip, Targy, EXo и Faith за пълно фестивално изживяване.
Както MySound.bg нееднократно писа, организираният от "София Мюзик Ентърпрейсис" фестивал Hills Оf Rock на Гребния канал в града на тепетата се реализира за втора поредна година и е част от програмата на  "Пловдив – Европейска столица на културата" 2019.
Goldie е най-разпознаваемото лице на дръм-ен-бейс и джънгъла сцената от началото на нейното съществуване. Едва ли има друг, който да е повлиял повече за оформянето на тази култура, а работата му през годините с икони от ранга на David Bowie, Noel Gallagher, Sex Pistols и много други е само част от доказателствата за това.
High Contrast е сред най-уважаваните музикални продуценти в електронната музика. Той е един от най-желаните ремиксатори, а богатата му дискография и съвместните проекти с Adele, Duke Dumont, White Stripes, Kanye West и много други са впечатляващи. Участието на High Contrast в афиша на "Hills Оf Bass" ще бъде наистина уникално, защото на сцената заедно с него ще се изяви и вокалистът и носител на редица награди Dynamite MC.
През последното десетилетие почти няма сингъл на Matrix & Futurebound, който да не попадне в Топ 40 за най-слушано парче във Великобритания. Те имат проекти с Emeli Sande, Tinie Tempah, Jess Glynne и Eric Prydz
DJ Friction дълги години определяше дръм-ен-бейс звученето в BBC Radio 1. Със сигурност сетът му в Пловдив ще бъде разтърсващ, а на сцената заедно с него ще се качи и добре познатият на всички вокалист Linguistics, неизменна част неговите изпълнения.
Calyx & Teebee са едни от най-високо ценените продуценти на RAM Records и безспорни любимци на българската публика. Te ще предложат своя специалитет – миксиране на 6 плейъра и 3 миксера.    
Дуото Agressor Bunx е съставено от братята Александър и Николай от Украйна. Проектът е създаден през 2009, като за кратката си кариера вече има издания за някои от най-големите в бранша: RAM Records, Program, Blackout и Eatbrain. Тандемът пусна чисто нов албум миналата година, с който затвърди името си. 
Всички, които вече са закупили, или предстои да закупят двудневни и тридневни билети за Hills Оf Rock 2018, имат възможност да останат след полунощ и да гледат изпълнителите на сцената Hills Оf Bass на 20 и 21 юли без да доплащат за това. Същото важи и за закупилите промоционални пропуски. 
Тези, които желаят да посетят само сцената Hills Оf Bass, могат да закупят двудневен пас за след полунощ на цени: - 25 лева до 31 март- 35 лева до 20 юни- 45 лева до 20 юли- в дните на фестивала (20 и 21 юли) единичният пропуск  ще бъде на цена от 35 лева, а двудневният – 50 лева.
Билетите могат да бъдат закупени в мрежите на "Тикетпро" и "Ивентим", както и онлайн на www.ticketpro.bg и www.eventim.bg.

Още от Хип-хоп/Ар ен би


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички