Красивата телефонистка от мюзикъла Оркестър без име покори Сърбия


Красивата телефонистка от мюзикъла Оркестър без име покори Сърбия

4302

Красотата на чаровната актриса и модел Диляна Попова, която е част от най-големия мюзикъл, правен някога у нас - "Оркестър без име", бе оценена подобаващо и от западните ни съседи.  Телефонистката от комедийния спектакъл, който ще има второ представление в столичната зала "Арена Армеец" на 28 април, предизвика небивал интерес сред феновете на една от най-големите сръбски звезди на музикалната сцена - Саша Ковачевич. Поводът е новият клип на поп изпълнителя, в който Диляна е в ролята на неговата любима.
Емоционалната балада "Bez tebe me nema" обещава да се превърне в голям хит. Само за броени часове след премиерата в сайтовете за видеосподеляне и социалните мрежи песента събра близо 2 млн. гледания и редица позитивни коментари, повечето от които по адрес на красивата българка. Самата тя също сподели в страницата си в Instafram новото парче, а посланието под него е: "Новото видео на моя сръбски приятел sashakovacevic. За мен бе удоволствие да работя с теб!"
Интересна подробност е, че след предпочитаните от Ковачевич Тайланд и Лондон като любими дестинации за снимки на неговите високобюджетни клипове, сега поп певецът избра именно София като локация за кадрите на видеото. Това в комбинация с Диляна Попова несъмнено ще направи парчето изключително популярно и харесвано не само в Сърбия, но и у нас. 
Клипа на Саша Ковачевич с участието на Диляна Попова може да видите  тук.
"Оркестър без име"  – мюзикълът 2018:- София - 28 април, зала "Арена Армеец". Начало 20.30 часа. Цена на билетите: от 40 до 70 лева.- Пловдив – 30 април, зала "Колодрум". Начало 20:00 часа. Цена на билетите: от 20 до 70 лева. Пропуските и за двете дати могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна, VIP- пакети за организираното от Moko Solution събитие - от bileti365.com.  

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички