Hollywood Undead за първи път в България: Day Оf Тhe Dead


Hollywood Undead за първи път в България: Day Оf Тhe Dead

4495

Американската банда Hollywood Undead идва за първи път в България по покана на "София Мюзик Ентърпрайсис" за концерт в столичната зала "Универсиада" от 20.00 ч. на 26 юни.

Петорката от Лос Анджелис е прочута с взривяващите си изпълнения на живо и разпродава своите шоута  по целия свят – от Атланта и Сейнт Луис до Москва и Манчестър. Квинтетът е на европейско турне в подкрепа на актуалния си албум "Five".

"Много сме щастливи да имаме концерираме в Европа. Обичаме да свирим там, публиката е страхотна и много харесваме културата на публиката. Нямаме търпение да срещнем още приятели и да се запознаем с нови хора. Ще се видим много скоро!", споделят групарите.  
 Още с излизането на техния платинен първи албум през 2008 "Swan Songs" и с уникалното съчетаване на рок, хип-хоп, индъстриъл и електронна музика, американците печелят огромен брой фенове по целия свят.  Вторият диск "American Tragedy" (2011) става златен и се изкачва до № 4 в Billboard Top 200, а "Notes From The Underground" (2013) се изстрелва на второто място в класацията. Hollywood Undead затвърждава огромната си популярност през 2015 г. с  песента "Day Оf Тhe Dead", слушана повече от 21 милиона пъти в Spotify и с над 17 милиона гледания в YouTube.  Когато съставът пусна видеото към "California Dreaming" -  първи сингъл от новия албум "Five", то събра над 1,8 милиона гледания в YouTube само за три седмици. 
Още за Hollywood Undead - в официалните профили на групата във Facebook, Twitter, Instagram и на нейния официален сайт.  
Билети за концерта в зала "Универсиада" на цени от 50, 60 и 70 лева - чрез мрежите на "Тикетпро" и "Ивентим", както и онлайн на www.ticketpro.bg и www.eventim.bg.


Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички