Mental Architects и Sativa откриват концерта на Ufomammut


Mental Architects и Sativa откриват концерта на Ufomammut

4468

Остана точно един ден до концерта на Ufomammut (на снимката) в България.

Както MySound.bg вече обяви, сайкъделик дуум триото ще свири по покана на Rawk'N'Roll в голямата зала на столичния клуб Mixtape 5 тази неделя, 1 април. Публиката, присъствала на първия лайв на италианците у нас точно преди 4 години, отлично помни тътена на събитието "концерт на Ufomammut".

След като американският артист Crowhurst отмени турнето си, чиято българска дата трябваше да бъде като съпорт на Ufomammut, организаторите реагираха бързо и са адски доволни от резултата. Концертът на италианците ще бъде открит от две любими наши родни банди – Sativa и Mental Architects. И за двете този лайв ще бъде много специален и важен.

Група Sativa не е излизала на сцена повече от година. И това не се дължи на мързел, а на факта, че момчетата работят здраво върху албума си, а и имат нов барабанист. За него това ще бъде първа изява пред публика.

Триото Mental Architects издаде великолепния си втори албум "Ascend" през 2017-а, като работата за него продължи цели 4 години. А този път музикантите са решили да не се бавят изобщо и още през април чакаме новия им албум. Също така, мат рок бандата временно е с намален състав, след като на басиста Ники Рангелов му се налага да се оттегли за известно време. Предстои Mental Architects да ударят като дуо в неделя.

Да не забравяме и че Ufomammut не са само легендарна ъндърграунд рок банда с 20-годишна история. Триото е и зад арт колектива Malleus, който е специализиран в изработка на артуърк за албуми и предлага великолепни ръчно принтирани постери на ситопечат за едни от най-големите имена в рока. Правили са постери за имена като Monster Magnet, Mark Lanegan, Queens Оf Тhe Stone Age, Melvins, Alice In Chains, Soundgarden и още много други. И както винаги, на турнето си италианците носят огромен албум с техните колекционерски постери. В София също ще могат да бъдат закупени.

Виж работата им на malleusdelic.com

Билети за концерта на 1 април - в мрежата на Bilet.bg, като цената им в  предварителна продажба е 25 лева, а на входа на клуба ще струват 30 лева.

За текуща информация следете събитието във Фейсбук: https://www.facebook.com/events/1601253576631366

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички