Някъде на Изток с Etnotix


Някъде на Изток с Etnotix

4596

Най-младата българска етно-рок група Etnotix ще представи дебютния си албум "Някъде на Изток" в Sofia Live Club от 20.00 ч. на 26 април.
Нестандартна, различна, темпераментна и мелодична, музиката на квартета е за всички любители и ценители на българския фолклор, погледната през призмата на талантливите млади изпълнители. В диска са включени десет авторски произведения на фолклорна основа. Сред тях са вече познатите и харесвани от публиката "Щипка сол", "Следвай ме", "Някъде на Изток" и "Малай мома".
Формацията е създадена по идея на Асен Павлов през 2014, а заедно с композитора Ангел Добрев, създават цялостната визия на групата. Първите си стъпки на сцената правят в спектакъла "Траките", където изпълняват музиката към Първа легенда - "Орфей и Космосът", и в спектаклите на ансамбъл Чинари - "Ние, българите" (2016) и "Мистичен ритъм" (2017) в зала 1 на НДК.
В състава са Деница Христова (първа гъдулка), Десислава Тодорова (втора гъдулка), Деница Дончева (трета гъдулка и беквокал), Латина Буневска (алтова гъдулка), Любомира Павлова (основен вокал и перкусии), Александър Кирилов (соло китара) и Петър Миланов (бас). Фронтмен e Калоян Павлов (сет барабани и перкусии), който неотдавна бе отличен с "Икар" 2018 в категория "Вариететно и атракционно изкуство" за изключителни постижения в музикалната, хореографска и танцова дейност.  В атрактивното събитие ще вземат участие и други изключителни музиканти, които ще поздравят публиката.
Билетите за концерта са с цена 15 лв. в предварителна продажба и 20 лв. на място. Организаторите предупреждават, че билетът е вход за клуба и не дава право на седящо място.  За резервации в Sofia Live Club - 0886 661045.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички