Борислав Захариев като Елвис триумфира в Като две капки вода


Борислав Захариев като Елвис триумфира в Като две капки вода

4576

Първа и безапелационна победа за Борислав Захариев донесе поредното издание на "Като две капки вода", което привлече привлече рекорден брой зрители.

С поразяваща визия и тембъра на Елвис Пресли Боби спечели сърцата на фенките в залата и изправи на крака журито под звуците на бурни аплодисменти. Според данните на независимата международна пийпълметрична агенция Нилсен Адмосфер България, 47,5% от активното население в България (18-49 г.) пред екраните избра "Като две капки вода", което е над два пъти повече от дела на втората по гледаемост телевизия бТВ по същото време. Още по-високи са резултатите сред активното градско население (18-49 г.) и сред зрителите на възраст 18-34 г. Над 50% от всяка от тези аудиторни групи, гледащи телевизия по това време, са предпочели това шоу, а неговият дял сред тях е над 2,7 пъти по-голям, спрямо бТВ, сочат още данните на пийпълметричната агенция, похвалиха се от медията.

Одобрението на журито спечели и Марги Хранова, която представи умела интерпретация на Елтън Джон и получи комплимент, че за първи път е избягала от своето характерно звучене. Златка Райкова предизвика разнородни мнения с образа на Гери-Никол, който беше оценен от самата Гери. Водещите си припомниха образите на братята от Bee Gees, след като се превърнаха в партньори на Славин и изпълнението му с микс от най-добрите песни на популярната група.

Следващата седмица шестият сезон на шоуто, който продължава да е най-гледан и най-предпочитан сред активното население от 2014 г. досега, ще представи Иван Юруков в образа на легендата Дейвид Боуи, а Гери-Никол ще опита за първи път народно пеене с визията на Деси Добрева. Златка Райкова получи предложение от Зуека да ѝ партнира в новото ѝ преобразяване в Слави Трифонов. Софи Маринова ще разучава хита "Антилопа" за образа на Тита, а Славин ще бъде фронтмен на AC/DC. Марги Хранова ще влезе в образа на своята колежка Катя Филипова, а Константин ще бъде част от The Beatles. Победителят за вечерта – Борислав Захариев, ще се появи на сцената като емблематичния за българската музика Данчо Караджов.    

Как ще се справят звездните участници с новите преобразявания, ще стане ясно в ефира на Nova от 20.00 ч. в понеделник, 9 април.

"Като две капки вода" във Фейсбук.

Още видеоматериали - във Vbox, а целите епизоди могат да бъдат гледани в Nova  Play.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички