Спечели новия албум на Б.Т.Р. Невидими стени!


Спечели новия албум на Б.Т.Р. Невидими стени!

5034

Както обещахме, любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" продължава.

Предложението този път е ЛИЧНО от нашите приятели Б.Т.Р., които шумно представиха своя дългоочакван нов - 12-и пореден студиен, албум "Невидими стени" в зала 1 на НДК преди броени дни.   

Двама от вас получават уникалния шанс да се сдобият с ОРИГИНАЛНО ЛУКСОЗНО копие на  горещия диск. Имената на късметлиите ще бъдат изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Кой популярен български актьор е режисьор и участник в клипа към "Моята сила", пилотен сингъл на "Невидими стени"?   

Пишете на: ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/ B.T.R.

Очакваме до 17.00 часа на 17 април, вторник.

Оставете и GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само по веднъж.

Правилния отговор, както винаги, може да откриете в MySound.bg!

Успех на всички!

"Невидими стени" включва 10 песни, всички по музика и текст на китариста Славчо Николов с изключение на въздействащия текст на Александър Петров към "Равносметка", създадена за харизматичния актьор Христо Мутафчиев. Аранжиментите са на цялата формация.

Парчета от горещия албум са в репертоара, с който заменитата банда ще гостува в Петрич по случай празника на града (5 май), в пловдивския летен театър (20 юни), навръх "Джулай Морнинг" в Тутракан и с Глен Хюз хедлайн в афиша на "Варна мега рок" (18 август).   

Сред стотиците отличия и награди на Б.Т.Р. са зрителският хит на десетилетието на телевизия ММ ("Спасение"), за група на годината и албум на годината от Годишните музикални награди на БГ радио 2015, а слушателите на Star FM класираха сред 100-e най-велики български рок песни "Елмаз и стъкло" (под №3) и "Цвете от луната" (№ 4).

Основани в София през 1984-а, нашите рокаджии са свирили на една сцена с легендарни имена, сред които Deep Purple, Whitesnake, Scorpions, Ronnie James DioHeaven Аnd Hell, Nazareth, Motorhead, Europe, Accept, Gamma Ray, Michael Schenker Group, Iron Maiden, Джон Лоутън, Тим "Рипър" Оуенс и други, изявявали са се на някои от най–престижните сцени в Италия, Сърбия, Украйна, Великобритания, Холандия, Китай и Виетнам.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички