Напред: Монолит с нови парчета и нов барабанист


Напред: Монолит с нови парчета и нов барабанист

5248

Рок група Монолит събира феновете си в Sofia Live Club от 21.00 ч. на 14 април.

"Ще е много здрав концерт, безкомпромисен - в стил Монолит, с чудесни авторски изпълнения", не скри фронтменът Антон Маринов, по-известен като Тони Чембъра.

Освен някои от досегашните хитове на бандата, в репертоара ѝ за вечерта са и парчета от поредния студиен албум, по който групарите работят. Очаква се той да се появи на музикалния пазар до края на годината. Част от композициите са готови в окончатален вариант. "Сред тях са "Напред","Сияние" и "Heavenly Еxpress", които, наред с още новородени песни, ще прозвучат и в Sofia Live Club", поясни вокалистът. На сцената ще се качат и гост-музиканти, чиито имена се пазят в тайна като приятна изненада за присъстващите.      

Все пак певецът леко повдига завесата на очакването: заедно с бандата за пръв път от много години ще се появи нейният титулярен басист Владимир Петров, "за да си припомним началото през далечната 1983-а година", когато  Тони Чембъра (вокали, китари), китаристът Вълко Андреев и басистът Владо Петров основават формацията. Гигът ще е дебют пред публика на новия барабанист на Монолит - Веселин Василев (екс-Клас), заел мястото на Калоян Христов.

В дискографията на Монолит са седем авторски албума и едно DVD - "Monolith Live At Sofia Live Сlub" (2014), фронтменът Тони Чембъра издаде два солови студийни проекта. "Alien" - съвместно дело с Андриан Первазов, се появи през 1996 г. Както MySound.bg вече извести, премиерата на втория - "Тhe Voice of Monolith - Тоny & Friends", се състоя през 2011-а, събирайки плеяда от качествени рок-блус музиканти: Петър Георгиев-Пешето, Георги Марков-син, Радо Милев, Влади Стоянов, Юлиан Константинов (Кокаин) (Cocaine), Деян Кожухаров (Бади бенд) (Baddy Band), Павел Васев, Калоян Христов и Емерих Амбил (тримата от Монолит), Божидар Димитров и Владимир Мустакерски. Цените на билетите са съответно 15 лв. в касите на Еventim.bg и техните партньори и 20 лв. на място в деня на концерта.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички