Diy Live | Καταχνια vs.Razgruha във Фабрика Автономия


Diy Live | Καταχνια vs.Razgruha във Фабрика Автономия

4483

Готови сме за класическо Diy Live хардкор и пънк шоу в добрата стара Фабрика Автономия, оповестиха от Kontingent Records.

Събитието ще се състои от 20.00 ч. тази сряда, 11 април.   

Καταχνια е хардкор/кръст банда от Солун, която идва за пръв път в България. Гърците изпълняват мрачен и енергичен хардкор пънк със социално натоварени текстове и антиавторитарна позиция.

Европейското турне на Καταχνια започва от София – нека им дадем добър начален тласък, приканиха организаторите. След това бандата се отправя на двуседмично приключение в посока Западна Европа.

Razgruha - грайнд шайката от София - е в топформа и вече се е доказала в подобни схватки,  като тази с Procrastinate. Познаваме Razgruha като истински отдадена група, която следва свой собствен път и поддържа по всевъзможен начин духа на автентичния Diy пънк.

Както винаги входът е свободно дарение. Всеки, който споделя нашите принципи за равнопоставеност и отхвърля расизма, фашизма, сексизма и всяко потисничество, е добре дошъл. На входа всеки може да остави толкова, колкото има възможност, за да подкрепи бандите. Не пропускайте касичката за дарения и масата с мърч – всеки лев е важна подкрепа за хората, правещи музиката, която обичаме, подчертават от Kontingent Records.

Вратите отварят в 19.30 ч., край на концерта - в 22.30 ч.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички