Авторски музикални новини, снимки и репортажи за всички стилове и изпълнители

Броени часове до уникалния спектакъл на Горан Брегович в София

12.04.2018   MySound.bg
Горан Брегович

Само ден остава до уникалния концерт на голямата звезда на Балканите Горан Брегович в София.

Както MySound.bg нееднократно писа, световноизвестният музикант и композитор ще представи новия си спектакъл "Три писма от Сараево" под невероятния акомпанимент на 46-ма от софийските филхармоници и най-популярния балкански бенд - Оркестъра за сватби и погребения, в зала "Арена Армеец" от 20.00 ч. този петък, 13 април.

Непосредствено преди да влязат в залата, гостите на концерта ще получат специален подарък – "Three Letters Live" CD, което включва въздействащи лайв изпълнения от едноименния спектакъл. Дискът ще бъде раздаван напълно безплатно срещу предоставен билет на входа при чекиране.

Входовете на "Арена Армеец" ще бъдат отворени точно в 18.30 ч. Всички, закупили билети за секторите на терен, ще бъдат допускани в залата през вход ВО, за закупилите пропуски за трибуни ще бъдат отворен вход В. Паркингът пред арената ще бъде на разположение на присъстващите до изчерпване на местата, огласиха организаторите на събитието Moko Solution.

Лица до 18 години ще се допускат с придружител и 2 броя попълнена декларация. Пълнолетен придружител е всеки родител, настойник или трето лице, полагащо грижи за детето, притежаващ редовен билет. Всеки придружител на малолетни или непълнолетни лица под 18-годишна възраст трябва да носи попълнена и подписана в два екземпляра декларация, която може да изтеглите от сайта на Eventim, в секцията често задавани въпроси - Пропускателен режим за непълнолетни лица.

Забранено ще бъде влизането в залата с храни и напитки, видеокамери и фотоапарати, аудиозаписващи устройства, оръжие, всякакви остри и опасни предмети, като ножове, чадъри и т.н., стъклени бутилки, преносимо лазерно оборудване, както и пиротехнически средства. Внасянето на алкохол, опиати и наркотични вещества на територията на "Арена Армеец" е забранено. Посетители с неадекватно поведение няма да бъдат допускани и няма да им бъде възвърната стойността на билета.

Билети на цени от 35 лв. до 55 лв. - в мрежата на Eventim в цялата страна, както и онлайн. VIP-пакети за събитието - от bileti365.com.

Актуална информация тук:

Goran Bregović Arena Armeec I 3Letters From Sarajevo I Official2233
100%
 

Януари ´20


ПонВтСрЧетПетСъбНед
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031