Агентите на Метрополис откриват Heroes Total 2


Агентите на Метрополис откриват Heroes Total 2

4098

Както вече MySound.bg огласи, столичната Борисова градина ще бъде подложена на мощен трус от техно музика в събота, 14 април, когато предстои второто издание на Heroes Total.

Разположена в близост до парк-хотел "Москва", сгушена приветливо до алея "Яворов" и улица "Незабравка", епицентърът ще бъде зала "София" – напълно преобразена, за да подслони всички фенове на "Метрополис" и българската електронна сцена.

Точно в 22.00 ч. ще отворим врати за всички, които имат желание да преживеят близка среща с Алън Фитцпатрик, Иларио Аликанте и Рейдио Слейв, поясниха организаторите. По стара традиция в партитата на "Метрополис", началото ще бъде поставено от войните на електронното движение Miss Lidiya, Shade и DJ Smurf за подгряващ сет.
 
След тях, в борбата за тоталното завладяване на публиката, на арената ще излезе Рейдио Слейв. Британското величие, базирано в Берлин, ще разкаже история, изтъкана от фънки ритми с характерната за него бавна градация. В продължение на два часа и половина, ще имаме възможността да се отдадем напълно в ръцете на техно кукловода, който ще  преведе присъстващите през различни измерения на многопластовия си музикален свят.

Вторият герой е Иларио Аликанте. Младият представител на Cocoon сподели в ексклузивно интервю за българските си почитатели, че достойно ще защити своята титла на вече шлифован диамант в техното. С набора си от оръжия, сред които увереността, харизмата и лекотата, с която изгражда своите сетове, не оставя и капка съмнение, че ще удържи на думите си.

Последен е колосът Алън Фитцпатрик. Британското гуру обещава да покаже, че рейв културата въобще не е отживелица, а неразделна част от съвременните тенденции в електронната музика. С изключителна готовност, той пое нелеката задача да постави финалните щрихи на вечерта, предавайки на публиката положителен вайб и емоции до последна капка.

За тези, които се изморят и желаят да презаредят, ще има специален бар в градината, където ще могат да се насладят на техното под открито небе.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички