Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Агентите на Метрополис откриват Heroes Total 2


Агентите на Метрополис откриват Heroes Total 2

4114

Както вече MySound.bg огласи, столичната Борисова градина ще бъде подложена на мощен трус от техно музика в събота, 14 април, когато предстои второто издание на Heroes Total.

Разположена в близост до парк-хотел "Москва", сгушена приветливо до алея "Яворов" и улица "Незабравка", епицентърът ще бъде зала "София" – напълно преобразена, за да подслони всички фенове на "Метрополис" и българската електронна сцена.

Точно в 22.00 ч. ще отворим врати за всички, които имат желание да преживеят близка среща с Алън Фитцпатрик, Иларио Аликанте и Рейдио Слейв, поясниха организаторите. По стара традиция в партитата на "Метрополис", началото ще бъде поставено от войните на електронното движение Miss Lidiya, Shade и DJ Smurf за подгряващ сет.
 
След тях, в борбата за тоталното завладяване на публиката, на арената ще излезе Рейдио Слейв. Британското величие, базирано в Берлин, ще разкаже история, изтъкана от фънки ритми с характерната за него бавна градация. В продължение на два часа и половина, ще имаме възможността да се отдадем напълно в ръцете на техно кукловода, който ще  преведе присъстващите през различни измерения на многопластовия си музикален свят.

Вторият герой е Иларио Аликанте. Младият представител на Cocoon сподели в ексклузивно интервю за българските си почитатели, че достойно ще защити своята титла на вече шлифован диамант в техното. С набора си от оръжия, сред които увереността, харизмата и лекотата, с която изгражда своите сетове, не оставя и капка съмнение, че ще удържи на думите си.

Последен е колосът Алън Фитцпатрик. Британското гуру обещава да покаже, че рейв културата въобще не е отживелица, а неразделна част от съвременните тенденции в електронната музика. С изключителна готовност, той пое нелеката задача да постави финалните щрихи на вечерта, предавайки на публиката положителен вайб и емоции до последна капка.

За тези, които се изморят и желаят да презаредят, ще има специален бар в градината, където ще могат да се насладят на техното под открито небе.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички