Tarja Turunen и Stradivarius с общ концерт у нас


Tarja Turunen и Stradivarius с общ концерт у нас

3532

BGTSC представя: Ледената кралица Tarja Turunen и пауър метълите Stradivarius.  Събитието е част от съвместното "A Nordic Symphony" турне, а у нас ще се състои в столичната зала "Универсиада" от 19.00 ч. на 29 октомври.

Концертът е единствен в региона и на него двете групи ще се представят с равни по време репертоари. Изпълнителите обещават на феновете приятни изненади.

Билетите на цена от 50 лв. са в продажба онлайн и в мрежата на "Ивентим", а някои от местата, на които можат да бъдат закупени, са бензиностанции OMV, Technopolis, "Български пощи", Orange, Usit Colours, магазин "Яко", магазини "На тъмно", Office 1 Superstore, билетна каса на Eventim на ул. "6-ти септември" в София, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината.
След изчерпването на количеството и  в случай на останали, в деня на събитието и на място в залата пропуските ще струва 55 лева. Политика за достъп на непълнолетни: Деца включително до 7-годишна възраст влизат без билет, но задължително с придружител. Всеки пълнолетен може да придружава максимум двама непълнолетни или деца.  Декларация за придружител може да изтеглите от този линк  Организаторите препоръчват навременното закупуване на билети и спазването на реда в залата. 

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички