Зимният дворец отново арена на техно тътен


Зимният дворец отново арена на техно тътен

4295

Зимният дворец на спорта в София отново ще се превърне в арена на техно събитие от световно ниво.  На 28 април ни очаква най-хубавото от техно културата, събрано в 10 часа брилянтна комбинация от музиката на страхотни артисти от българска и световна сцена, допълнена с визуални ефекти, светлинно и лазерно шоу. 
Организаторите от The Exclusive са направили изключително интересен подбор от гости: Victor Ruiz (един от уважаваните ню уейв артисти в техното, който не е освобождавал лидерската позиция в Beatport Тop 100 последните 12 месeца), според него тек-хаусът трябва да бъде ритмичен, енергичен и идващ директно от душата, и DJ Eric Sneo – известен с уникалните си и вълнуващи сетове, в които използва електронни барабани и различни инструменти.
Victor Ruiz, част от бразилската електронна сцена, е изключително разпознаваем артист с автентично звучене. Начинът, по който миксира зад пулта – с пълна увереност и стил, правят присъствието му на всяко парти осезаемо. С течение на времето стилът му се развива, той интерпретира музикалните си корени по съвременен и футуристичен начин, който е същевременно свеж, вълнуващ и танцувален. Неговият звук стига директно до сърцето на публиката и кара тялото да танцува. Сред соловите му рилийзи са "Clutch" (Octopus), "Nevermind & Red Lights", "Voyage" (Сура), "Brujeria", "Rollercoaster" и " Thunderstorm"  и двете издадени от Yoshitoshi Recordings, "Lucky Strike/ Easy Riders" (Herzblut), "Interestellar" (Sprout Music), също и няколко EP-та: "Orion/Speed" със K.A.L.IL. или "Draco/Serpens", и двете в "Electric Ballroom", "The Runner" с Christian Smith за Tronic; "Soul Seek" ("Sprout"), "Midnight Sun" (Heinz) или "Music", "In Вetween", "Arise" с D-Nox & Beckers на Sudbeat Music. Един от първите му големи хитове е "I Look Into You", издаден от Sprout Music. Друг огромен успех е запомнящият се трибют за покойния Robert Miles и неговата класика "Children".
Другият ексклузивен гост DJ Eric Sneo е добре познат на клубната музикална сцена още от 1998 г. Увлечението му към музиката започва в ранна възраст, когато се научава да свири да редица инструменти, включително барабани, пиано и акордеон. Неоспоримият му музикален талант го отвежда до един от най-известните техно клубове в Германия - The Palazzo, където през 1998 г. става резидент-диджей. Кариерата му се развива с бързи темпове и през 2002 г. стартира своя собствена музикална концепция - "Tanz Der Familie". Следват редица вълнуващи музикални проекти и култови хитове, между които "Ciao Bella" и "Tube Tech - The End", албумът "Polarity", невероятна серия от рилийзи за някои от най-уважаваните лейбъли в света  - 1605, Tronic, MB Elektronics, Phobiq, Agile, Evolution и Transmit, които предизвикват вълна от аплодисменти от меломаните от цял свят. Рядко минава седмица без новите му тракове да се появяват в Beatport Techno Top 100. DJ Eric Sneo е известен и с уникалните изпълнения на електронни барабани по време на сетовете си. Той комбинира своя груув техно стил с цял спектър от акустични и електронни инструменти, включително акордеон, перкусии и диджериду. Sneo е типичен представител на олдскуул диджеите и продуцентската вълна, но с всяко изпълнение внася нов прочит в звученето на  електронната музика.
От българска страна зад пулта ще застане култов представител на старото поколение артисти - един от пионерите на българската електронна сцена сцена: AndrezДругите двама родни  диджеи са млади таланти - продуцентът Cristian Craken и любимката на публиката Izabella.
Early Bird билет цена от 15 лв. в  мрежата bilet.bg.  Допълнителна информация тук

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички