Кой спечели горещия албум на Б.Т.Р. Невидими стени


Кой спечели горещия албум на Б.Т.Р. Невидими стени

4318

Поредното издание на любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" завърши.

Предложението този път бе ЛИЧНО от нашите приятели Б.Т.Р., които шумно представиха своя дългоочакван нов - 12-и пореден студиен, албум "Невидими стени" в зала 1 на НДК в края на миналия месец.   

Двама от вас получиха уникалния шанс да се сдобият с ОРИГИНАЛНО ЛУКСОЗНО копие на  горещия диск. Имената на късметлиите бяха изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Кой популярен български актьор е режисьор и участник в клипа към "Моята сила", пилотен сингъл на "Невидими стени"?

Вярното е: Асен Блатечки.

Честито на Ивет Пеева и Пламен Пройков.

"Факт е, че в началото се чудихме кой да направи видеото към "Моята сила" - казва Атанас  Пенев – Идеята да се обадим на Асен Блатечки даде Илиян. Този път го поканихме като режисьор, а не като актьор, както направихме в предния албум за песента "Защо". Той веднага прие, хареса му фабулата, която бяхме измислили за клипа. Той успя да намери време да се подготви за снимките и работата продължаваше почти денонощно докато го направим. И се получи това, което искахме".

"Невидими стени" включва 10 песни, всички по музика и текст на Славчо Николов с изключение на въздействащия текст на Александър Петров към "Равносметка", създадена за харизматичния актьор Христо Мутафчиев. Сред тях са утвърдените вече хитове "Моята сила" и  заглавното парче. Аранжиментите са на цялата формация. "Решихме да кръстим така албума, защото смятам, че Невидими стени си поставя всеки от нас понякога. Те са нашите окови, които ни пречат да направим нещата, които искаме", споделя фронтменът Наско Пенев. Другите в бандата са Славчо Николов – китара, Иван Калфов – бас и Илиян Диков – барабани.

Парчета от горещия албум са в репертоара, с който заменитата банда ще гостува в Петрич по случай празника на града (5 май), в пловдивския летен театър (20 юни), навръх "Джулай Морнинг" в Тутракан и с Глен Хюз хедлайн в афиша на "Варна мега рок" (18 август).   
 
"Спечели с MySound.bg" ще продължи скоро.

Снимка: Тонина Манфреди

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички