Четирима господа пеят джаз


Четирима господа пеят джаз

4453

Проектът "Четирима господа пеят джаз" ще прозвучи за първи път на живо в клуб  - Sofia Live Club, от 21.00 ч. на 3 май.
 Невероятна колаборация от музиканти, които дръзко се впускат в света на джаза, умело ще ни омагьосат с някои от най-известните джаз стандарти. Концертът събира едни от най-добрите български певци - Орлин Павлов, Свилен Ноев, Стефан Вълдобрев и Павел Терзийски, всеки от които е отлично познат от сцената и различните музикални жанрове, в които се изявява – поп, рок и джаз. Обичани от публиката и изключителни професионалисти, четиримата вокалисти приемат поканата на "Пловдив Джаз Фест" да участват в този специален проект, който ги поставя в друг музикален контекст. След нечувания успех на фестивала, квартетът ще се представи в Sofia Live Club
Всички песни в програмата са аранжирани специално от Мирослав Турийски, а с четиримата певци на сцената ще бъде октет Пловдив Димитър Льолев (алт саксофон), Венелин Георгиев (тенор саксофон), Мартин Ташев (тромпет), Владислав Мичев (тромбон), Николай Карагеоргиев (китара), Мирослав Турийски (пиано), Александър Леков (бас) и Кристиан Желев (барабани).
В последните години все повече световноизвестни поп и рок артисти посягат смело към джаза и впечатляват с изпълнения на едни от най-прочутите стандарти. Резултатът често е вълнуващ и интересен, а такъв пример са Тони Бенет с Лейди Гага и Хърби Хенкок с Pink и Seal.
Билети - в предварителна продажба чрез мрежата на Еventim.bg на цена от 15 лева и на място в деня по 20 лева. 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички