Rеach Up Disco Wonderland с Andy Smith екс-култовите Portishead


Rеach Up Disco Wonderland с Andy Smith екс-култовите Portishead

4364

DJ Andy Smith, познат от Portishead, заедно с които покори музикалния свят през 90-те и дефинира трип-хопа като стил, пристига за първата си изява в България. Оргиназираното от EventEase събитие ще се състои в столичния бар Tell Me от 21.00 ч. този петък, 20 април. 
 Като част от Portishead, Andy Smith участва в първите два албума на бристолската банда, както и в нейните световни турнета. До голяма степен именно той е отговорен за завладяващото звучене на формацията, към което допринася  с характерни семпли и страстта си към скреч ефектите.  Вечерта в Tell Me ще започне с едночасов аудио-визуален сет-трибют с най-доброто от творчеството на PortisheadDJ Andy Smith e обявен за един от 20-те най-влиятелни диджеи на всички времена според Future's Music Radar. Той е един от най-големите таланти зад пулта, запален колекционер на плочи, способен да представи в сетовете си автентична музика от цял свят. Гостът ще зареди родните меломани с ударна доза осемдесетарски диско, хип-хоп, фънк, соул, буги, тропикъл и хаус. Той ще представи и последната си компилация "Rеach Up - Disco Wonderland", която излезе преди броени месеци и обръща поглед към приповдигнатия цветен дух на легендарните нюйоркски клубове Paradise Garage и Studio 54.
Unkle Billy ще направи подобаващ преход към бристолския трип-хоп със селекция от трип-хоп, соул и реге към хип-хоп/ диско/ фънк със селекция от музиката на Chinese Man, Guts, A State Оf Mind и много други. Илко Михайлов, или Unkle Billy, е отдавна утвърден и познат диджей на софийската сцена, а любовта му към хип-хоп, фънк и соул музиката се усеща във всеки негов сет и проект. Към компанията на британеца и Unkle Billy ще се включат и едни от най-добрите гръцки диджеи C. Senior & Demis S, основатели на лейбъла Upnloud и отговорни за редица легендарни партита в родината си. След своите гостувания в бар "Петък" през ноември 2017, отново ги очакваме за тотално потапяне в атмосферата на солунските крайбрежни барове, където морският въздуx е наелектеризиран с прекрасна селекция от хип-хоп, фънк, афро, диско и диско груув, съзвучни с лятото. 
Първото гостуване на DJ Andy Smith в София e част от поредицата Beach Diggin‘, посветена на едни от най-ярките колекционери на плочи, продуценти и диджеи по света и стилово  орентирана към диско, хип-хоп, фънк, соул, буги, афро, тропикъл и хаус музиката.  Заведението ще се преобрази в морско барче, зад което се вихрят и майстор бармани, които този път ще представят невероятни коктейли с френския коняк Hennessy.
Събитието във Фейсбук - Тук.   Цена на вход: 15 лв.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички