Alex & Vladi са първите изпълнители на Beat Nights Live


Alex & Vladi са първите изпълнители на Beat Nights Live

4937

Alex & Vladi са първите изпълнители, които ще пеят на живо на Beat Nights Live от 20.00 ч. на 4 май (петък).  Те ще вдигнат адреналина и доброто настроение и ще зарадват публиката със свои парчета и кавъри в любимите си рап, соул и ар-ен-би стилове. Това ще се случи дни след появата на новия им клип към парчето "Мерак", чиито тийзър разпали нетърпението на феновете да видят следващия им проект. Премиерата на "Мерак" ще се състои в столичния клуб Noir (ул. "6-ти септември" 4) от 19.00 ч .на 26 април.
Beat Nights партитата са без аналог в България. На единствения подскачащ дансинг в страната всеки може да покаже танцови умения по земя и въздух или да предизвика гравитацията в ритъм на миксирани сетове от DJ Alex, или изпълнения на живо от някои от най-яките български артисти от всички стилове. Домакин на уникалните Beat Nights е най-големият батут парк у нас Area 52. Всеки петък в 20.00 часа светлините изгасват, музиката се усилва и започва тоталното забавление. Пленителните близначки Alex & Vladi ще зарадват феновете си на новата поредица Beat Nights Live с ексклузивен сет и силно сценично присъствие.
Подобни партита са хит в Западна Европа в последното десетилетие и поради големия интерес и ограничения капацитет на батут парковете във Франция, Великобритания и Германия, често се чака с месеци на опашката за резервации. В Area 52 има преживяване и предизвикателство за всеки, уверяват от Creative Energy Hub. За "Мерак" близначките работиха с Валери Милев и Stefosnikat ot Nos, а видеопродуценти са Prime Production и Parallax Еntertainment. Създадено в колаборация с топартисти в музикалната и модна индустрия, парчето обещава да се превърне в горещ летен хит. Alex & Vladi залагат на последните тенденции във всеки детайл от звученето и визията на, предлагайки на феновете си модерен поп. Двете експериментират за първи път с различни визии в прическите, грима и стилните, но подчертано секси дрехи. Смелото решение е продиктувано от концепцията за модерен, цветен и "горещ". За грима и прическите си близначките се довериха на известния роден коафьор Ивайло Колев, с когото за първи път промениха радикално косите си. Гримьорката Вили Иванова се погрижи лицата им да греят цели 12 часа по време на снимките. Стайлингът е създаден съвместно от дуета и стилиста Гроздан Михайлов, а фотосесията реализира "фотографът на красавиците" Георги Малев.

Предстоят най-горещите месеци на романтични емоции и тъй като именно любовта е стилът на Alex & Vladi, те посвещават парчето на всички момичета, които имат "мерак" да се влюбят. И обещават: "Ще бъде шумно! Но искаш да останеш!"

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички