Спечели две двойни покани за партито с Victor Ruiz и DJ Eric Sneo


Спечели две двойни покани за партито с Victor Ruiz и DJ Eric Sneo

4783

Както обещахме, любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" продължава.

Предложението този път е от нашите приятели The Exclusive, организиращи мегапартито с хедлайнъри Victor Ruiz и DJ Eric Sneo в Зимния дворец на спорта в София на 28 април.

Двама от вас получават уникалния шанс да се сдобият с две ДВОЙНИ покани за фиестата с най-хубавото от техно културата, събрано в 10 часа брилянтна комбинация от музиката на страхотни артисти от българска и световна сцена, допълнена с визуални ефекти, светлинно и лазерно шоу.

Имената на късметлиите ще бъдат изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

В коя популярна класация за електронна музика Victor Ruiz не е освобождавал лидерската позиция през последните 12 месeца?   

Пишете на: ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/The Exclusive

Очакваме до 10.00 часа на 27 април, петък.

Оставете и GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само по веднъж.

Правилния отговор, както винаги, може да откриете в MySound.bg!

Успех на всички!
 
Организаторите от The Exclusive са направили повече от интригуващ подбор: Victor Ruiz - един от уважаваните ню уейв артисти в техното, според когото тек-хаусът трябва да бъде ритмичен, енергичен и идващ директно от душата, и DJ Eric Sneo – известен с уникалните си и вълнуващи сетове, в които използва електронни барабани и различни инструменти.

Victor Ruiz, част от бразилската електронна сцена, е изключително разпознаваем артист с автентично звучене. Начинът, по който миксира зад пулта – с пълна увереност и собствен почерк, правят присъствието му на всяко парти осезаемо. С течение на времето стилът му се развива, той интерпретира музикалните си корени по съвременен и футуристичен начин - същевременно свеж, вълнуващ и танцувален. Неговият звук стига директно до сърцето на публиката и кара тялото да танцува.

Другият ексклузивен гост DJ Eric Sneo е добре познат на клубната музикална сцена още от 1998. Увлечението му към музиката започва в ранна възраст, когато се научава да свири да редица инструменти, включително барабани, пиано и акордеон. Неоспоримият му музикален талант го отвежда до един от най-известните техно клубове в Германия - The Palazzo, където през 1998 става резидент-диджей. Кариерата му се развива с бързи темпове и през 2002 стартира своя собствена музикална концепция - "Tanz Der Familie".
 
От българска страна зад пулта ще застане култов представител на старото поколение  - един от пионерите на българската електронна сцена сцена: Andrez.

Другите двама родни диджеи са млади таланти - продуцентът Cristian Craken и любимката на публиката Izabella.

Снимка: Image Dealers

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички