Авторски музикални новини, снимки и репортажи за всички стилове и изпълнители

Последни билети за мегашоуто на Roger Waters в София

26.04.2018   MySound.bg
Roger Waters
Новото забележително турне на Roger Waters "Us + Them", на което гениалният музикант представя хитове от най-великите албуми на Pink Floyd - "Wish You Were Here", "The Wall", "Animals","Dark Side Оf Тhe Moon", както и песни от новия си диск "Is This Тhe Life We Really Want?", стартира форсмажорно в Барселона на 13 април.
 
Както MySound.bg своевременно обяви, мегашоуто пристига и в България по покана на "София Мюзик Ентърпрайсис" след броени дни -  на 4 май в столичнта зала "Арена Армеец". Подготовката за грандиозния спектакъл ще започне няколко дни по-рано. Мащабната продукция пристига в София с над двадесет тира и шест автобуса. За първи път у нас зрителите ще присъстват на концерт със съраунд звук. За целта ще бъдат изградени специални озвучителни кули, разположени на осем различни позиции в залата. Общият обем на оборудването, което ще бъде окачено в нея, е над осемдесет тона. Уникалният спектакъл, който Roger Waters ще представи в София, включва най-съвременните аудиовизуални ефекти, разтърсващ звук, както и впечатляващо светлинно шоу. 
 
Към днешна дата тероризмът, ядрените оръжия на Северна Корея, войните в Близкия Изток и бежанската вълна в Европа живо занимават бившия певец и бас китарист на митичната формация. "Сега има стотици хиляди бежанци, а в бъдеще може би ще бъдат милиони. Конкретно, много хора не гледат сериозно на климатичните промени, но глобалното затопляне е факт и човешкото поведение допринася за това. Вероятно е твърде късно, но сегашната американска администрация унищожава всяка федерална агенция в САЩ, включително EPA – агенцията за опазване на околната среда – те я разглобяват тухла по тухла, защото не вярват в климатичните изменения. Трудно е да се повярва, но това е примитивна страна… някой ми каза, че в Тексас има много хора, смятащи, че Земята е плоска! Знам, че звучи смешно… и то наистина е такова, но не съвсем, защото невежеството не е блаженство – то е смъртоносно опасно", заявява английският гранд на арт-рока.
 
Поради огромния интерес към концерта, билетите са почти разпродадени. Ограничен брой все още могат да бъдат закупени от касите на "Тикетпро" и "Ивентим", както и онлайн на www.ticketpro.bg  и www.eventim.bg1051
100%
 

Февруари ´19


ПонВтСрЧетПетСъбНед
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728