Пренасрочват мюзикъла Оркестър без име за октомври


Пренасрочват мюзикъла Оркестър без име за октомври

4215

Мюзикълът "Оркестър без име", който бе обявен за 28 април в "Арена Армеец" и за 30 април в зала "Колодрум" в Пловдив, се пренасрочва за есента поради технически причини, оповестиха организаторите Moko Solution.  Новите дати на най-големия спектакъл, създаден по една от любимите български филмови класики, са 23 октомври в София и 25 октомври  в града на тепетата. Залите, в които ще се проведат двете представления, остават същите.       
Закупените билети за 28 и 30 април важат без презаверка за новите две дати, съответно за 23 октомври в София и 25 октомври в Пловдив. Датите са потвърдени и от световноизвестните диско легенди Boney M, които ще пристигнат у нас специално за спектакъла.
Желаещите да върнат своя пропуск, могат да го направят в срок от 1 до 31 май, като сумата ще им бъде напълно възстановена. Билетите се връщат на касата на Eventim, от която са закупени. Пропуските, закупени с кредитна карта, могат да бъдат изпратени по куриер или върнати лично в централния офис на Eventim в София, като сумата по кредитната карта се възстановява в срок до 14 работни дни.
"Оркестър без име" - мюзикълът 2018:С участието на Мария Илиева, Валентин Танев, Филип Аврамов, Румен Угрински, Гъмов, Неделяна ХристоваНел, Георги Мамалев, Катерина Евро, Николай Урумов, Стефан Денолюбов, Диляна Попова и други. Режисьор: Борис Радев.
Новите дати за ярко-комедийната и притегателно-вълнуващата история за Другарката певица Рени и компания са: - София - 23 октомври, зала "Арена Армеец". Начало 20:30 часа. Цена на билетите: от 40 до 70 лева.- Пловдив – 25 октомври, зала "Колодрум". Начало 20:00 часа. Цена на билетите: от 20 до 70 лева. Пропуските и за двата спектакъла вече са в продажба и могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна. 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички