Eксперименталeн хардкор пънк ще люлее столичния клуб Грайндхаус


Eксперименталeн хардкор пънк ще люлее столичния клуб Грайндхаус

4575

Една френска и две сръбски експериментални хардкор пънк банди ще забият в столичния клуб Grindhouse Skateboard на 2 май по покана на ъндърграунд уебзина DIY Conspiracy.
Canine идват чак от Марсилия, за да ни запленят със своя интригуващ и мелодичен скриймо/пост-хардкор звук с епични пост-рок части. През 2014 издадоха демо, последвано от първото им EP [kanin] (2015) и миниалбума "Boiling Drops In An Ice-cold Ocean" в края на 2017 г. Canine са за това техните концерти да бъдат безопасно и свободно пространство отвъд всякакви социални различия и предразсъдъци, и вярват повече в 'Do It Together', отколкото в 'Do It Yourself". Те свирят на живо със страст и пеят със сърце и душа за края на всяка форма на потисничество и несправедливост.
Technicolor Lies e мелодична пънк банда от Белград, за която това е трета изява в София и със сигурност вече има фенове в нашата страна. Към тях ще се присъединият и св. Псета. Неортодоксалното дуо от Белград включва Неманя Чирич от също добре познатата ни банда Eaglehaslanded, но звучи като нищо, което сме слушали до сега.
Кучетата, разбира се, са добре дошли, но вероятно повече биха харесали шумната музика на трите банди от двора на Grindhouse. Входът за четириногите е свободен, а за всички останалище бъде 10 лева, които ще помогнат на бандите да сложат бензин в своите ванове и по няколко фалафела в стомасите си.
Това е DIY концерт, на който се надяваме да създадем атмосфера на приятелство и взаимна подкрепа.  Осмелете се да пеете, танцувате и крещите с цялото си сърце, защото страстта е нашето оръжие срещу монотонния и сив свят, приканиха организаторите.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички