Кой спечели две ДВОЙНИ покани за Victor Ruiz и DJ Eric Sneo


Кой спечели две ДВОЙНИ покани за Victor Ruiz и DJ Eric Sneo

4216

Поредното издание на любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" завърши.

Предложението този път бе от нашите приятели The Exclusive, организиращи мегапартито с хедлайнъри Victor Ruiz и DJ Eric Sneo в Зимния дворец на спорта в София на 28 април.

Двама от вас получиха уникалния шанс да се сдобият с две ДВОЙНИ покани за фиестата с най-хубавото от техно културата, събрано в 10 часа брилянтна комбинация от музиката на страхотни артисти от българска и световна сцена, допълнена с визуални ефекти, светлинно и лазерно шоу.

Имената на късметлиите бяха изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

В коя популярна класация за електронна музика Victor Ruiz не е освобождавал лидерската позиция през последните 12 месeца?   

Правилното е: Beatport Тop 100

Честито на Иво Стоянов и Мария Мирчева.

Организаторите от The Exclusive са направили повече от интригуващ подбор: Victor Ruiz - един от уважаваните ню уейв артисти в техното, според когото тек-хаусът трябва да бъде ритмичен, енергичен и идващ директно от душата, и DJ Eric Sneo – известен с уникалните си и вълнуващи сетове, в които използва електронни барабани и различни инструменти.

Victor Ruiz (на снимката), част от бразилската електронна сцена, е изключително разпознаваем артист с автентично звучене. Сред соловите му рилийзи са "Clutch" (Octopus), "Nevermind & Red Lights", "Voyage" (Сура), "Brujeria", "Rollercoaster" и "Thunderstorm"  и двете издадени от Yoshitoshi Recordings, "Lucky Strike/ Easy Riders" (Herzblut), "Interestellar" (Sprout Music), също и няколко EP-та: "Orion/Speed" със K.A.L.IL. или "Draco/Serpens", и двете в "Electric Ballroom", "The Runner" с Christian Smith за Tronic; "Soul Seek" ("Sprout"), "Midnight Sun" (Heinz) или "Music", "In Вetween", "Arise" с D-Nox & Beckers на Sudbeat Music. Един от първите му големи хитове е "I Look Into You", издаден от Sprout Music. Друг огромен успех е запомнящият се трибют за покойния Robert Miles и неговата класика "Children".

От българска страна зад пулта ще застане култов представител на старото поколение  - един от пионерите на българската електронна сцена сцена: Andrez.

Другите двама родни диджеи са млади таланти - продуцентът Cristian Craken и любимката на публиката Izabella.

"Спечели с MySound.bg" ще продължи скоро.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички