Мениджмънтът на Тимати идва на специална визита в България


Мениджмънтът на Тимати идва на специална визита в България

3224

Мениджмънтът на Тимати идва на специална визита у нас, известиха от Moko Solution, организиращи второто шоу на най-успешния руски ар-ен-би в изпълнител в България. Екипът на артиста ще посети южното ни Черноморие в търсене на най-подходящия хотел за звездата във връзка с концерта му в Слънчев бряг от 21.00 часа на 28 юли. Изборът ще е труден, тъй като изискванията на рапъра са доста високи и апартаментът, в който ще отседне, трябва максимално да отговаря на стандарта, на който е свикнал Тимати.
След успешния концерт в столичната зала "Универсиада" през февруари, хитмейкърът ще се завърне отново у нас с уникален летен лайв на една от най-желаните парти дестинации - Cacao Beach. За втората си среща с българската публика звездата обеща да подготви много нови изненади. Освен най-големите си хитове "Где ты, где я", "Поколение", "Лондон", "Ключи от рая", "Дорога в аэропорт", "Баклажан" и други, покорили музикалните класации не само в Русия, но и в цял свят, хитовият изпълнител ще представи и песни от новия си албум, премиерата на който ще е съвсем скоро. 
Билетите могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна. Цена на пропуските: 50 лева, а на място в деня на концерта: 70 лв.  Повече информация може да намерите тук Междувременно, стана ясно, че Тимати има нова страст от няколко месеца има нова страст. Едва наскоро обаче звездата обяви своето поредно увлечение, а именно - да покаже и усъвършенства таланта си на добър татуист. Като изключително голям почитател на татуировките, покриващи повече от 50% от тялото му, скандалният хип-хопър огласи намерението си да изучи тънкостите на изкусното майсторство с иглата.  

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички