Последни новини за концерта на Foreigner в Русе


Последни новини за концерта на Foreigner в Русе

4590

Броени дни ни делят от първата паметна среща на русенци с една от най-великите рок банди на всички времена Foreigner.  Можем да сме сигурни, че и самата група ще даде всичко от себе си от 20.00 ч. на 8 май в зала "Арена Русе" на 8 май, тъй като пази невероятни спомени от българската публика при предишната си визита у нас, уверяват организаторите Loud Concerts. Посетителите със сигурност ще се чувстват комфортно, защото това безспорно е най-модерното и функционално ориентирано съоръжение в България за провеждането на развлекателни събития.  С продадени 80 милиона албума в кариерата си рокаджиите се нареждат в Топ 20 на най-успешните и обичани банди в световната музикална история. Парчетата "I Want To Know What Love Is", "Waiting For A Girl Like You", "Double Vision" и "Cold As Ice" са неостаряващи и все така любими, и то не само за феновете на мелодичния рок.

Въпреки че единствено Мик Джоунс е с бандата от самото ѝ създаване през 1976 г. - днес всички седем членове на групата (Мик Джоунс, Том Гимбъл, Джеф Пилзън, Кели Хансен, Майкъл Блустийн, Брус Уотсън, Крис Фрейзър) изглеждат като едно цяло - страхотно сработени, със заразителна енергия. В зала "Арена Русе" няма да се допуска внасянето на застрашаващи здравето опасни предмети. Забранено е също така внасянето на фотоапарати със сменяем обектив, професионални видеокамери и други професионални записващи устройства.  Вратите отварят в 18.30 часа. 
 Всички зрители под 18 години трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация. От сайта www.loudconcerts.com може да бъде свалена декларацията за придружител за концерта на Foreigner. Декларацията може да бъде получена и от охраната на входа на "Арена Русе". Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на входа на залата, като няма нужда да бъде нотариално заверен. 
Деца до 7- годишна възраст ще влизат напълно безплатно - с придружител, попълнена декларация и без право на седящо място. Билетите за шоуто на Foreigner в крайдунавския град са в продажба чрез мрежата на Eventim и партньорите им в цялата страна - магазинитe Office 1 Superstore, OMV, Български пощи, "Технополис".  Свободни седящи места вече няма, но ако побързат, феновете на бандата все още могат да си закупят правостоящи пропуски на цена от 50 лева.  

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички