Maika преди Gogol Bordello в София


Maika преди Gogol Bordello в София

4633

Балканската алтернативна денс пънк формация Maika ще повдигне градусите на посетителите преди появата на сцената на сензационните Gogol Bordello.

Както MySound.bg вече огласи, колоритната банда ще свири по покана на Loud Concerts в зала 4 на столичния "Интер експо" център на 30 май. Бандата Maika, която е с корени от Сърбия, Хърватия и Черна Гора има щастието да подгрява европейските дати в турнето на Gogol Bordello, чийто старт бе даден в Швейцария на 4 май.  

Подборът не е случаен – музиката на Maika (на снимката) се базира на съвременни бийтове, традиционна балканска ритмика с тромпети и акордеон и всичко това съчетано с женски пънк вокали. Изпълненията на живо на бандата са с неустоима енергия и микс от безкрайни контрасти – точно както е и балканският регион. Групата излиза на сцената в 20.00 ч.   

Билети за шоуто на Gogol Bordello в София - в мрежата на Eventim и партньорите им в цялата страна -  магазинитe Office 1 Superstore, OMV, Български пощи, Технополис. Билетите са на цена 45 лева, а в деня на концерта - 55 лева.

Феновете могат да използват и опцията на Eventim Print at Home, която дава възможност да се отпечатва закупеният електронен билет вкъщи. 

Първият концерт на Eugene Hütz и Ко. у нас е подкрепен от Captain Morgan.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички