Като две капки вода на нов глас


Като две капки вода на нов глас

4613

Следващият епизод на уникалното шоу за преобразявания "Като две капки вода" ще бъде излъчен в ефира на NOVA от 20.00 ч. на 7 май, понеделник.

Участниците ще се изправят пред нови образи и предизвикателства. Софи Маринова ще се превърне в латино дивата Дженифър Лопес, а Златка Райкова ще бъде неповторимата София Лорен. Иван Юруков ще влезе в образа на Шарл Азнавур, докато Боби Захариев представи големия Емил Димитров. Гери-Никол ще трябва да даде най-доброто от вокалния си потенциал за певицата Адел, а Славин ще бъде Джъстин Тимбърлейк. Константин ще се отправи към българската естрада със Силвия Кацарова, а Софи Маринова на свой ред ще опита образа на тенора Лучано Павароти.

Много интригуващ беше предишният епизод на шоуто. Специален гост на журито беше Йорданка Христова, която имаше удоволствието да връчи награда на своята приятелка и колега – Марги Хранова. Образът на младата певица, която се превърна в сензация, се оказа предизвикателство, но и възможност Марги да покаже своя талант в преобразяването, който  ѝ донесе подкрепа на жури, зрители и участници. Самата Гери-Никол получи изненадваща прегръдка от Фънки, който беше истински впечатлен от старанието ѝ за наподобяване на Аксел Роуз и дори я нарече "герой". Култовото изпълнение на Бруно Марс по време на "Супербоул", в което десетки хора на далечно разстояние се обръщат към своите близки, беше в основата на преобразяването на Славин. "Посвещавам тази песен на моето семейство и всички хора, които искат да кажат нещо на тези, които обичат", сподели вокалистът, бурно аплодиран и от публиката. Константин умело се преобрази в Лучано Павароти, изправяйки на крака залата. Певецът (на снимката) дори получи шеговит въпрос от водещите дали новата добра комбинация на българската сцена няма да бъде между поп-фолк музиката и операта. Въпреки че журито не даде висока оценка на Софи Маринова като 100 Кила, рапърът я подкрепи с огромен букет и ентусиазъм.   

"Като две капки вода" във Фейсбук и сайта на предаването за актуални новини.

За повече видеоматериали следете канала на шоуто във Vbox, а целите епизоди на предаването гледайте в NOVA Play.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички