Ударен абитуриентски маратон стартира в Biаd Рremium Сlub


Ударен абитуриентски маратон стартира в Biаd Рremium Сlub

4790

Тазгодишните абитуриенти имат своя парти зона за забавления до ранни зори в столичния Biаd Рremium Сlub, информират от ProFile International.

10 топизпълнители ще радват софийската публика от завършващи. Лъскави лимузини, ВИП-партита, бляскави конкурси за красота за избор на Крал и Кралица на бала (10 май), най-красива софиянка (17 май), бутикови концерти на Галин (11 май), Емануела (18 май), Мария (19 май) и Криско ("Виж как се прави") на 24 май са само малка част от гъделите, които клубът с история ще предложи в най-натоварения откъм партита и шумни абитуриентски емоции месец.

Популярният диджей Jivko Mix, който се изявява като у дома си в Biad Рremium Сlub всеки петък и събота, ще подгрее с патентования конкурс "Най-добра танцуваща гимнастичка". Победителката ще си тръгне с ваучери от азиатската верига Viсtoria SPA, бутилка френско шампанско Moet,  комплимент-обиколка с 12-метрова лимузина от "Хамър" LimosBG и букет от бутик "Роза".

За всички гости на популярното заведение DJ Jivko Mix ще подарява CD с най-актуалните хитове за лято 2018 от артистите на "Планета ТВ", миксирани специално за Biad Рremium. Новият собственик на клуба Димитър Иванов ще посрещне изпълнители от слънчева Гърция, Македония, Сърбия, Турция и Румъния.

Музикалната програма е в пълния си блясък и подписани договори с водещи продуцентски  компании до края на 2018-а.

Baid Рremium Сlub е на улица "Гурко" 16.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички