Спечели стихосбирката на Александър Петров Бъди какъвто си!


Спечели стихосбирката на Александър Петров Бъди какъвто си!

4201

Както обещахме, любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" продължава!

Предложението и този път е от нашите приятели в издателство "Сиела", в чийто каталог се появи "Бъди какъвто си" на Александър Петров. Първата стихосбирка на "Златното перо" на българския рок-ен-рол ще бъде стилно представена в Sofia Live Club от 20.00 ч. на 14 май.

Двама от вас получават уникалния шанс да се сдобият с луксозното илюстрирано издание с твърди корици, събиращо 55 знакови за автора творби. Имената на късметлиите ще бъдат изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Официален химн на коя политическа партия е песента "Вдигни очи", изпълнена от Валди Тотев по текст на Александър Петров?

Пишете на: ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/Sasho Petrov

Очакваме до 11.00 часа на 21 май, понеделник.

Оставете и GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само по веднъж.

Правилния отговор, както винаги, може да откриете в MySound.bg!

Успех на всички!
 
Александър Петров e написал стиховете за близо 1 000 песни. Някои от селектираните 55 за "Бъди какъвто си" навяват носталгия, други вдъхват оптимизъм, трети – непримиримост и сила. "Любовта, без която не можем" е в "Нашия град". "Жулиета", "Оловният войник", "Оставаме", "Последен валс", "Вдигни очи" и още много други от златните хитове на българската поп и рок сцена оживяват за пръв път и на хартия. Макар че поколения българи са израснали с "Богатство", "Любовта, без която не можем" и "Безсъние", тези и много други негови стихотворения досега никога не са били издавани заедно в една книга, за да бъдат оценени не само като песни, но и като поезия.
 
В "Бъди какъвто си" меломаните ще открият текстовете на култови рок групи като Тангра, Фактор, Диана Експрес, Сигнал, а и произведения, които се превърнаха в химни на свободата, бунта, промяната и надеждата за един нов, по-добър живот.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички