One Night Only: Манал нажежава сцената с авторски мюзикъл


One Night Only: Манал нажежава сцената с авторски мюзикъл

4824

Екзотичната Manal El-feitury и Expose Team пренасят Лондон на сцената в City Stage с изключително авторско шоу в стила на най-известните продукции на West End театрите.
На 17 май сцената на популярния столичен клуб ще се превърне в арена на невероятно музикално-танцово преживяване с оригинална хореография и някои от най-известните хитове на Beyoncé, Ed Sheeran, Jackson 5, Bruno Mars и още много с нови аранжименти. В шоуто ще пеят и танцуват на живо Манал Ел-Фейтури и Вирджиния СъбеваGini от X Factor Bulgaria, Неделяна Христова от успешния български мюзикъл "Оркестър без име" и артистите от Expose Team.  Спектакълът One Night Only е разделен в три части – диско, винтидж прочит на поп парчета и парти, преливащо в горещ диджейски сет. Манал, която заедно с Expose Team е режисьор и продуцент, използва целия си опит от лондонските мюзикъли, в които е участвала, както и невероятните си познания от сцени в Ню Йорк, в създаването на уникалната продукция. Аранжиментите на парчетата са дело на Dexter  и Марко Сорентино, в режисурата се включва и звездата от сериала "Откраднат животРалица Паскалева. Човекът зад световноизвестния лондонски мюзикъл Thriller Live Ейдриън Грант споделя за работата на Манал Ел-Фейтури:"Манал е артист, който може да направи практически всичко. Чистата ѝ любов и страст към изкуството превръщат всичко, до което се докосне, в злато!", а известният лондонски продуцент Марко Сорентино от Excellent Entertainment, когото очакваме в София този месец, коментира артистите от Expose Team: "Expose Team са сред най-впечатляващите артисти, които съм срещал по света!"
Билетите за One Night Only се предлагат онлайн и на касите на Eventim: , EpayGo - Билети и събития и EasyPay и са на цени от 20 лв. редовен билет на предварителна продажба, 25 лв. в деня на шоуто и на място и 40 лв. за VIP билет с осигурено настаняване в сепаре. Пропуските са ограничени до 400. Вратите отварят в 20.00 ч. 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички