Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Faithless готвят нов албум


Faithless готвят нов албум

4379

Култовата британската формация Faithless, която ще бъде представена от Систър Блис (Sister Bliss) с диджейски сет в столичната зала "Универсиада" на 19 май, обяви, че вече работи по нов албум, а българската публика ще е сред първите, които ще чуят тракове от него. Систър Блис сподели, че пред Faithless предстои лято, изпълнено с фестивали, на които ще се радват да научат как публиката реагира на новата им музика. Сред първите им стъпки от него е концертът в София, до който остават броени дни и малко билети.
 Новият диск ще е първият от 8 години насам след "The Dance" (2010). Той идва след издадените 6 студийни албума, 4 ремикс проекта, 3 компилации и 15 милиона продадени копия и култови хитове, сред  които "Insomnia", "God Is A DJ", "We Come 1", "Salva Mea" и "Music Matters", оглавяващи световните класации в последните десетилетия. Благодарение на седмичното си радиошоу Систър Блис винаги е в крак с новите течения на електронната сцена и в музиката си успява да преплете заедно всички отделни елементи: канал, мелодия, бас линия и вокал в едно по нов и модерен начин. Ексклузивният сет по покана на Danc3motion и Ballantine's и колаборацията им в True Music ще предложи на българските фенове едни от най-големите хитове на електронната музика, създадени от Faithless.  От българска страна събитието също ще има силен лайн-ъп: на сцената на зала "Универсиада" се събират едни от най-добрите на територията на денс музиката и модерния електронен саунд у нас – DJ Diass, Deep Zone Project и Gavity Co ще споделят емоцията да забавляват публиката в навечерието на ексклузивния сет на Faithless в София. Последни билети - по 30 лева, за VIP зоната  цената за пропуск е 80 лева. Могат да бъдат закуени през Еpay GO.  Повече информация за събитието - във Фейсбук.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички