Концертът на Дейвид Гарет у нас се отлага за 29 септември


Концертът на Дейвид Гарет у нас се отлага за 29 септември

4099

Като част от програмата по възстановяването си от тежка дискова херния виртуозният цигулар Дейвид Гарет със съжаление е принуден да отложи кросоувър концертите си от турнето "Explosive-Live" в София на 6 юни и в Букурещ на 8 и 9 юни
За София е насрочена нова дата -  29 септември (събота), която ще е удобна и за феновете от цялата страна, които трябва да пътуват до столицата. Въпреки че артистът е напът да се възстанови напълно, докторите му наложиха още няколко месеца пълен покой, за да може възстановяването му да е пълно, а изпълненията му на сцена  - пълноценни и вълнуващи както за него, така и за публиката. 
Дейвид изключително съжалява, че няма да може да зарадва с първи концерт на уречената първоначална дата, 6 юни, своите български фенове и е дълбоко благодарен за силната лоялност, подкрепа и разбиране, която среща у своите почитатели вече няколко месеца.
"Сега се чувствам по-добре, но за съжаление отнема повече от очакваното, докато се оправя напълно -  споделя звездният цигулар - Прогнозата на лекарите ми все още е много положителна и очакват пълно възстановяване, но за съжаление те все още не ми позволяват да изляза на сцена. В момента най-важното е да се грижа за себе си и да дам на тялото си необходимото време за пълно излекуване. Въпреки че се подобрявам, за съжаление, това означава също, че трябва да анулираме повече концерти. Оценявам високо многобройните ви послания и желания за моето възстановяване, както и вашето разбиране и може само още веднъж да ви благодаря за вашите окуражителни и добри думи. Те ми дадоха огромна сила и ми помогнаха в трудните мигове. Очаквам с нетърпение да ви видя скоро на някои от следващите ми концерти", завършва виртуозът, цитиран от организаторите т продуцентска компания "Арт БГ".
Билетите за 6 юни важат без презаверка за новата дата, 29 септември (събота), зала "Арена Армеец" в София.
За всички, за които новата дата не е приемлива и желаят да върнат своите билети, могат да го направят до 16 юни (включително) от касите, където са ги закупили, или за пропуските, закупени онлайн - в централния офис на Eventim.bg на улица "6-ти септември" 58, ет. 1.
Следете всички подробности за събитието в неговата на Фейсбук страница и официалната Фейсбук  страница на ART BG

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички