Камелия Тодорова и партньорът й временно първи в Пей с мен


Камелия Тодорова и партньорът й временно първи в Пей с мен

5013

След италианския концерт в понеделник, зрителите на "Пей с мен" отново оцениха най-високо дуета Камелия Тодорова и Даниел Каймакоски.

Наско и Иво останаха втори с оценка 5.650, а трети в класирането тази седмица са Каролина Гочева и Павел Михов с 5.565.

Темата за гласуването и феновете на Ивайло Гюров продължи и този път.

Зрителите видяха и едно кратко интервю с Тони Димитрова зад кулисите, в което тя доста цветущо се закани на Ивайло Гюров, че "и за най-хитрия задник винаги се намира една още по-хитра клизма".

Независимо от разменените любезности на и зад сцената обаче, имаше и опит за "помирение", гарниран с взаимни извинения и обяснение кой какво е искал да каже всъщност.

Маргарита Хранова се опита да внесе яснота в така възникналия спор и с присъщата за житейския си опит мъдрост да успокои нагорещените страсти.

Дали войната между Ивайло Гюров и Тони Димитрова ще продължи или всичко ще приключи с ритуала "да изпушим лулата на мира" предстои да видим в следващите предавания.

Гостът на предаването, режисьорът Андрей Слабаков добави още сол в раната, като каза на звездите, че са се "забатачили" и са загубили реална представа и оценка за себе си.

След като разкритикува всички за "италианския" език (с изключение на Ивайло Гюров и Орхан Мурад) и за начина, по който избират песните си за концертите.

Той се оттегли от сцената оставяйки звездите и техните дуетни партньори в дълбок размисъл и с видимо спаднал тонус и настроение.

Традиционното появяване на Евгени Димитров-Маестрото в качеството му на музикален коректив и този път беше стегнато и издържано в умерено критичен тон към някои от дуетите, имаше похвали за други и съвети и препоръки към трети.

Евгени им напомни, че екипът и той самият са изцяло на тяхно разположение, за да им помагат концертите да станат брилянтни.

Дали дуетите се вслушват в съветите на музикалния продуцент на "Пей с мен" ще разберем още в понеделник, когато предстои те да се изявят в стил рап и ар-ен-би.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички