Quintet Colors за чиста радост. Супергрупата излиза на сцената в Sofia Live Club този четвъртък
Репортаж от първи ред на сцената: Ancient, Serpentine Creation, Ambroz и Historian в София
40 години от издаването на "Powerslave"! Ще го отпразнуваме с Raising Hell в столичния клуб Live & Loud
Нова генерация с бутиков концерт. Само 300 души ще могат да гледат бандата в столичния клуб "Строежа" на 20 март
Tailgunner преди U.D.O. в София
Даниел Верстапен с два концерта у нас. Нина Николина, Любо Киров, Калин Вельов и Магическите гласове на България ще са специални гости на белгийския пианист
Judas Priest отново в България на 19 юли
Гръцките дет/трашъри Rapture с концерт в София, младите лъвчета Certain Demise и Unbaptised ще открият за гостите на 22 март
Съвместен концерт на Ancient и Serpentine Creation, Historian и Ambroz ще ударят преди хедлайнърите в столичния клуб "При Черепите" на 16 март
Sevi в афиша на шотландския Winter Storm Festival
Басистът на легендите Einstürzende Neubauten с hackedepicciotto за първи път в България
Метъл машините Decapitated, Incantation и Nervosa ще мелят в столичния клуб Mixtape 5

Кели Кларксън ще бъде водеща на Billboard Music Awards 2018


Кели Кларксън ще бъде водеща на Billboard Music Awards 2018

4741

Световната суперзвезда Кели Кларксън (Kelly Clarkson) ще бъде водеща на наградите Billboard Music Awards 2018 тази неделя, 20 май.

Освен ментор в The Voice, оглавяващата класации певица, нeколкократно номинирана за награда Billboard Music, ще превземе сцената на тричасовото шоу. То ще се състои в MGM Grand Garden Arena, Лас Вегас, и за пръв път тази година ще бъде излъчено на живо по NBC от 20.00 ET.

Церемонията включва някои от най-горещите артисти, грандиозни изпълнения, неочаквани сътрудничества и култови моменти, според Paul Telegdy, президент на NBC Entertainment. "Kели Кларксън е феномен в класациите на Billboard от доста време и има познания за това кое е от най-голямо значение в музиката днес - споделя той - Нейният ентусиазъм за всички жанрове, както и чувството ѝ за хумор, ще допринесат за една незабравима нощ".

"За да се подготвя за ролята си на водеща на Billboard Music Awards, вече имам подготвени 20 различни костюма - казва певицата - Ще изляза на сцената с летене, както направи Pink!, и ще се допитам до Amy Schumer и Sarah Silverman за шеги. Или просто ще се появя, ще се радвам на любимите си артисти, и ще се запозная с нови. Мисля, че ще следвам този план".
 
Изпълнителката има продадени над 25 милиона албума и 36 милиона сингъла в целия свят,  10 сингъла, достигнали до Топ 10 в класацията Billboard Hot 100 Singles и е носител на три награди Grammy, 4 отличия American Music, 3 MTV Video Music, 2 Academy Оf Country Music и еди приз CMA.

Високо оценената певица и текстописец издаде дългоочаквания си нов албум "Meaning Оf Life", първи неин запис за каталога на Atlantic Records, в края на 2017 г. Съвсем скоро вокалистката отбеляза деня на майката с премиера на видеото към заглавното за същия диск парче.

Кели Кларксън ще пее на Indianapolis Motor Speedway на 27 май, представяйки националния химн. След това на 2 юни излиза за специално изпълнение на церемонията по откриване на ежегодното събитие Warrior Games в Air Force Academy в Колорадо.

Повече детайли относно концертните изяви на певицата - на: kellyclarkson.com/tour.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички