Дарко: Боже, хубаво е


Дарко: Боже, хубаво е

5553

Дарко представи своя първи музикален проект в шлагерен стил "Боже, хубаво е".

Песента е по музика и аранжимент на Светослав Лобошки, а текстът е дело на Росен Димитров. За видеоклипа екипът пропътува хиляди километри до Монако, от където са и прекрасните гледки в кадър.

Дарко Релушкоски е родом от Прилеп, Македония. След като завършва средното си образование, се мести в България, където учи медицина и работи успешно по специалността си и до днес. Подписва договор с музикалната компания "Ара Мюзик" през 2014.

В момента Дарко има щастливо семейство и три деца. За 10-тата годишнина от брака си изпълнителят прави подарък на своята съпруга и на всички зрители на Фен ТВ – видеоклипа към "Боже, хубаво е". Шлагерните песни, с които ще се представя, са изключително популярни в цяла Европа. Текстовете им обикновено са посветени на любовта, отношенията и чувствата между хората.

Наскоро Дарко бе отличен с престижна награда на бляскаво събитие, организирано от лорд Евгени Минчев и получи приз за "Певец на годината" 2018 в категорията "Голямото завръщане".

"Много съм благодарен за това отличие. Отсъствах известно време от ефира на музикалната телевизия и тази награда в момента означава много за мен. Дава ми стимул за още повече работа", сподели Дарко.

Видеото на "Боже, хубаво е" - тук:

https://youtu.be/JM3Oe5FyPaQ

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички