When Legends Rise: Godsmack с горещ албум в София


When Legends Rise: Godsmack с горещ албум в София

3864

Godsmack, които са носители на наградата Artist’s Оf Тhe Year на The Billboard Music Awards през 2001 и номинирани 4 пъти за наградите "Грами", ще ударят не само всичките си хитове в София , но и материал от своя нов албум "When Legends Rise".  Както е известно, вторият гастрол на знаменитата американска банда у нас предстои в столичната "Арена Армеец" на 27 ноември. Музикантите от Бостън работиха по актуалното си издание през цялата минала година. Дискът, който се появи четири години след  предишния им албум "1000 hp",  представя стремежа на бандата да завладее още по-мащабни музикални територии. "За да изградиш новото, трябва да изгориш старото до основи. Заглавието на албума е метафора. Животът може да е предизвикателен на моменти и да те повали на земята. Но ако се вгледаш в себе си и намериш вътрешната си сила, ще се изправиш отново и ще успееш. През последните години минах през много трудни моменти и научих този урок от собствен опит.  Преминавайки на светлата страна, ние сме решени да бъдем по-добри и по-силни в това, което правим. Готови сме за работа", споделя за проекта и турнето вокалистът Sully Erna, който гостува солово в България два пъти.
 Групата е с продажби от над 20 милиона копия в цял свят и три последователни албума под номер 1 в Billboard Топ 200. Това я нарежда до светила като Van Halen, U2, Metallica, Dave Matthews Band и Linkin Park, които имат същия успех.
"Godsmack отдавна заслужиха мястото си сред най-големите рок групи в света и за нас е чест и привилегия да организираме първия им концерт в София. Освен песни от най-новия албум, феновете ще чуят и всички най-големи техни хитове, превърнали ги в групата, която са сега", разказва Алекси Калев от Bulgarian Live Music, организиращи събитието. 

Билети - в мрежaта на Eventim в цялата страна, както и в OMV, The Mall, книжарници "Ориндж", "Офис 1", Билетен център на НДК, "Технополис", "Български пощи". Цените на терен: 70 лева, пропуските за седящи - от 80 и 90 лева.


Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички