Славин Славчев е големият победител в Като две капки вода


Славин Славчев е големият победител в Като две капки вода

4677

Славин Славчев е категоричният победител в шестия сезон на "Като две капки вода".

Той си тръгна с приза любима звезда на зрителите и чисто нов лек автомобил след края на надправарата в ефира на Нова ТВ.  "За финал избрах Иън Гилън и Дийп Пърпъл, много харесвам тази епоха - края на 60-те и 70-те години, много исках да се потопя в нещо такова и да си припомня за дългата коса, която имах преди. В песента "Highway Star" се пее: "Никой няма да ми вземе колата" и ми се стори тематично - пошегува се фаворитът на публиката - "Като две капки вода" е едно богатство най-вече заради образите, с които всеки един от нас се среща. Това е изключително облагородяващо за един артист! Благодаря на целия екип, че имах възможност да съм част от всичко това", допълни фронтменът на Julian's Laughter.

Неговата победа беше оспорвана с Иван Юруков, който се представи като великия Джон Ленън и засвири на китара една от знаковите песни на The Beatles – "Help", която му донесе второ място. "Удивявам се от органичния почерк, който придаваш на всеки образ. Възхищавам се на аристократизма в поведението ти", беше оценката на Хилда за участието на Иван Юруков в шоуто. На трето и четвърто място се класираха съответно Константин и Гери-Никол. "Избрах Риана, защото ме вдъхновява истински и може да ме представи в сетлина като за финал", сподели единствената жена сред финалистите – Гери-Никол.

По време на големия финал осемте звездни участника за пореден път показаха артистичния си талант с оригинални образи и чувство за хумор. "Вие двамата сте изненадата на този сезон!", заяви Маги Халваджиян след появата на Златка и Боби като Каризма.

Две именити певици - Марги Хранова и Софи Маринова, изпълниха една велика песен – "One Moment In Time". "Никога не съм и помисляла, че ще мога да пея дует с такава певица. Тя е легенда", не скри Софи Маринова. Гласовете им не само надскочиха пределите на залата, но и изправиха на крака публиката и ентусиазираните участници, провокирайки Фънки да им целуне ръка.

Вълна от аплодисменти последва и за Константин и песента "Болката от ляво", която му донесе музикален поздрав от самия Васил Найденов. "Няма такова предаване като "Капките". Това е преживяване, което се случва веднъж в живота", заяви пред водещите развълнуваният певец.

В кулминационния момент на сцената се появи и Михаела Маринова. Победителката от петия сезон на "Като две капки вода" зарадва участниците и зрителите с безупречно преобразяване като поп дивата Бионсе, признавайки, че е пораснала именно в това шоу.

Не липсваха и традиционните награди за жури и участници, сред които "Мис Откритие", "Мис Езикова бариера", "Мистър Пластик" и други.

Снимка: Нова телевизия

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички