Саундтракът за Агент 007 ще звучи в Летния театър в Бургас


Саундтракът за Агент 007 ще звучи в Летния театър в Бургас

4342

56 години след появата на харизматичния Агент 007 и в разгара на снимките на 26-тия филм за Джеймс Бонд, Софийската филхармония под диригентската палка на маестро Найден Тодоров ще припомни някои от най-хубавите музикални моменти на класическата поредица в бургаския летен театър от 20.00 ч. тази неделя, 8 юли.
Концерт с музика от филмите за Джеймс Бонд досега в България не е правен, така че само по себе си това е уникално музикално събитие, подчертават организаторите. От титулните песни в общо 25-те филма за Агент 007 сa избрани 12, на които сa направeни симфонични аранжименти, различни от оригиналите, обединени в  обемен и внушителен симфоничен концертен звук. Заедно с песните в програмата ще звучат и две симфонични сюити с теми от филмите зз него, включително и оригиналната тема за Бонд, написана от композитора Монти Норман за "Доктор Но" (първият филм от поредицата) и още тогава получила световна популярност.
В концерта ще участват звездите от поп сцената Милица Гладнишка, Рут Колева, Ягода Тренева, Криста, Боби Косатката и Живко Станев, с диригент Найден Тодоров.
Билети - в продажба чрез Еventim.bg и Grabo.bgr и в лятна каса "Часовника".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички