Anastacia с нов албум в България на 1 юли


Anastacia с нов албум в България на 1 юли

4585

Новия си албум "Evolution" ще представи американската дива Anastacia на своя втори концерт в България. Както е известно, американската дива, пристигаща по покана на Key Events, ще пее в зала 1 на НДК на 1 юли. С над 30 милиона продадени албума, звездата продължава да твори и да впечатлява феновете си по цял свят. У нас Anastacia ще изпълни най-големите си хитове,сред които "Left Outside Alone", "Not That Kind", "Paid My Dues", "Sick Аnd Tired" и "I'm Outta Love". Концертът ще започне с някои от новите ѝ песни, включени в диска "Evolution".  Така е озаглавено и турнето на звездата, което ще обиколи голяма част от европейските градове. София ще е единствената дата на Балканите.
"Evolution" е записан в Стокхолм и продуциран от Anders Bagge, работил със звезди като Селин Дион, Джанет Джаксън и Мадона. Проектът е високооценен както от критиката, така и от публиката, попадайки в Топ 10 на най-големите музикални пазари в ЕвропаГермания, Италия и Великобритания.
Anastacia е една от най-харесваните певици у нас, като при първата си визита разпродаде залата далеч преди концерта през 2015 година
Билети на цени от 55 лева до 130 лева - чрез Eventim.bg и касите в бензиностанции OMV.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички