Посрещни с Метрополис лятото Като на кино


Посрещни с Метрополис лятото Като на кино

4024

С настъпването на юни настроението ни е по-лятно от всякога. Дните са по-дълги, нощите по-топли, а емоциите и парти настроението се събуждат в търсене на нови предизвикателства.  Когато говорим за партита, които нямат аналог по нашите ширини, асоциацията ни винаги е "Метрополис". Тези пионери в изкуството на забавлението не спират да ни изненадват приятно повече от 20 години. Всяко едно от техните събития носи в себе си духа на рейв културата от 90-те години, преплетено със силни емоции, качествена музика и несравними изживявания. 
Hello Summer е първото от събитията на организацията за летния сезон, като още отсега можем да твърдим, че ще остави ярък спомен в съзнанието ни. На 23 юни ще влезем в 14-часов техно вихър с едни от най-изявените лица на българската и международна електронна сцена. Главни герои на сагата ще бъдат трима артисти, които са от най-прогресивните звезди в техно небосвода през последните години. Първият от тях е Траумер, който миналата година ни разтърси из основи в Приморско на Insomnia. Етап Кайл пък ни отнесе в друго измерение със Hello Summer през април 2017, а Алекс. До е една от утвърдените личности на берлинската техно сцена. Всичко това, примесено с атмосферата на киноцентъра "Ню Бояна", предвещава истински празник на почитателите на електронната музика. Нямахме търпение да разберем повече информация "от кухнята", затова се свързахме с организаторите. Ето какво ни споделиха те:
- С Hello Summer полагате началото на летния сезон за "Метрополис". Какви са очакванията? - Hello Summer e естественото продължение на Street Parade, което събираше близо 20 000 души по улиците на София между 1999 и 2002 г. Беше истински празник на електронната музика. Хиляди освободени хора, които просто се забавляваха. Такава беше рейв културата навремето. Надяваме се, че и сега ще е така. - Локацията е доста интересна, някак предвещава епично парти. Как мислите? - В "Ню Бояна" ще правим събитие за първи път, но имаме усещането, че ще се получи много добре. Самото място, декорите, историите, които седят зад тях, носят една особена атмосфера и те карат да се пренесеш в друго измерение. Да бъдеш на място, което свързваш с конкретна сцена от филм, определено допринася за силните емоции. Още повече, че започваме на открито. Ще бъде интересна вечер със сигурност. 
- Как ще протече вечерта на 23 юни? - Този път събитието ни ще бъде малко по-различно от предходните. По принцип започваме в 22.00 ч. и продължаваме до 08. 00 сутринта, като огромна част от феновете ни желаят да продължим и след това. Поради тази причина, на 23и ще започнем още в 18.00 ч., на един от декорите под открито небе. Същинската част на вечерта ще се пренесе в павилион 12 от 22.00 ч., като разбира се, отвън ще остане чил аут зона за романтиците 
- А нещо повече за лайн-ъпа? - Освен че този път е по-дълъг от нормалното? (смеят се) Началото на лятото трябва да се почете подобаващо. Заедно с гостите ни от чужбина, този път феновете ще имат възможността да се насладят и на силно българско присъствие – някои от тях са част от лицата на "Метрополис", други са изявени имена от локалната клубна електронна сцена. Определено ще бъде интересно. И разнообразно.  - Нещо в заключение? - Очакваме всички фенове, които не спират да ни подкрепят вече повече от 20 години, на 23 юни в "Ню Бояна", за да кажем заедно "Здравей на лятото". Както и "Не създавайте паника, не тичайте към вкъщи". Всички, които искат да бъдат част от Hello Summer, могат да закупят своите билети от мрежите на eventimepay.bg и easy pay.  А за присъединяващите се по-късно вечерта ще има специален парти бус от "Хладилника" до Киноцентъра в интервала между 23.20 ч. и 01.30 ч. през нощта. 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички