С музика в борбата за живот!


С музика в борбата за живот!

4319

Благотворителен концерт за събиране на средства за лечението на Йоана - прекрасно, лъчезарно и усмихнато 17-годишно момиче, което е диагностицирано с агресивен злокачествен мозъчен тумор през 2016-та година, ще се проведе в столичния клуб "Маймунарника" на 7 юни.

В събитието ще вземат участие добре познати метъл групи от родния ъндърграунд:
Charda (дет метъл, София)
Eufobia (мелодичен дет метъл/дет-ен-рол, София)
Fragments Оf Existence (прогресив/мелодичен дет метъл, София)
Fyeld (dirty grooves metal, София)
Kora (NWOAHM/алтърнатив метъл/метълкор, София)

Йоана претърпява спешна черепно-мозъчна операция в Германия. Следва период с тежки химио- и лъчетерапии. За съжаление, след 10-месечна ремисия, болестта се завръща и състоянието на момичето се влошава рязко. Това налага незабавно животоспасяващо лечение в Германия, сумата за което е непосилна за нейните родители, а нуждата от средства - изключително спешна.

В клуба ще бъдат поставени кутии за дарения. Вход – свободен. Организатор на концерта е Perfect Storm Events с подкрепата на Black Nebula Events и група ентусиазирани приятели.

Всеки, който няма възможност да присъства на събитието, може да помогне като дари средства на https://helpkarma.com/campaign/v-podkrepa-na-yoana-62 или на дарителската банкова сметка:

IBAN: BG86FINV91501316666781
BIC: FINVBGSF
Първа инвестиционна банка, София
Йоана Константинова Казанджиева

Pay Pal: anna_kaz@abv.bg

Налични са и единични за продажба фен-артикули на известни метъл групи, лично подписани от тях, средствата от които също ще отидат за лечението на Йоана.

Цялата информация може да намерите във Фейсбук страницата на събитието: https://www.facebook.com/events/1107974266010969/?active_tab=discussion

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички