Американците Ho99o9 с първи концерт в България


Американците Ho99o9 с първи концерт в България

4295

Американската експериментална хип-хоп, хардкор пънк банда Ho99o9 (Horror, англ. ужас) пристига за първи път в България по покана на столичния клуб "Терминал 1", където ще удари в 22.00 ча 27 юни, сряда.  Бандата е сформирана от TheOGM и Eaddy в Джърси през 2012 г. Двамата започват да правят музика, вдъхновени от хип-хоп културата и гангса рапърите като DMX и Bone Thugs-n-Harmony. Впоследствие припознават заряда, който текстовете им носят, в ъндърграунд пънка и банди като Japanther, Cerebral Ballzy и The Death Set
От 2014 година Ho99o9 са локализирани в Лос Анджелис, а музиката, която създават, е стилова комбинация между хип-хоп и хардкор пънк. От основаването си до сега, бандата се радва на стремглаво нарастващ интерес, покани и участия в различни музикални формати, фестивали и концерти. 
През 2014 година съставът намира място в класацията на списание Rolling Stone "10 нови артисти, за които трябва да научите" и в тази на The Guardian - "Банда на седмицата". Първият дългосвирещ албум на Ho99o9 "United States Of Horror", излиза преди малко повече от година, на 5 май 2017. Преди това музикантите имат различни издания, сред които със значителна доза оригинално звучене се отличава "Mutant Freax Аnd Horrors Оf 1999. 
На сцената, както и в клиповете към песните си, Ho99o9 залагат на визуалните ефекти и търсят нестандартно представяне, най-често под влиянието на хорър филмите. Американците експериментират смело с провокативно поведение и необичайни сценични решения. Концертите на групата са пълни с рок-ен-рол адреналин и хип-хоп свобода, което е гаранция за уникално преживяване за широката публика. 
Билети за концерта на Ho99o9 - в мрежата на Eventim.bg на цени от 25 лв. в предварителна продажба и 30 лв. на самата дата и на място в клуба. Организаторите съветват всички, които искат да присъстват, да си закупят пропуски навреме.
Каси: щандовете на Eventim на ул. "6-ти септември", Office 1 Superstore, OMV, Orange Center, Orange.bg, Usit Colours, Билетен център НДК, "Строежа", Български пощи, Вастелс България, каса "Арена Армеец", "Технополис", Duende Travel София, книжарниците "Бард" и "На спирката", както и онлайн през сайта на компанията. Ho99o9 on Twitter

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички