Кой спечели Концерт на Графа в Арена Армеец (CD/DVD)


Кой спечели Концерт на Графа в Арена Армеец (CD/DVD)

4715

Поредното издание на любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" завърши славно.

Предложението и този път бе от нашите приятели "Монте Мюзик", в чийто каталог се появи "Концерт на Графа в Арена Армеец".  Двама от вас получиха уникалната възможност да спечелят луксозната премиум колекция, включваща 2 броя DVD, които представят целия концерт, както и филма "Зад кулисите". Включен е също и аудио CD с изпълненията на част от песните от мегашоуто, плюс книжка със снимки от него, като звукът във всички издания e 5.1 съраунд. Имената на късметлиите бяха изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

С кого Графа изпълни големия си хит "Давам всичко за теб" на концерта в "Арена Армеец" на 6 април 2017?

Вярното е: С децата си Крис и Никол.

Честито на: Антоний Митов и Йовита Владкова.

"Концерт на Графа в Арена Армеец" е проект, документиран със специализирания софтуерен шедьовър за 360-градусово заснемане на концерти - CUE PILOT, оперирано лично от неговия създател Jesper Hvenegaard, който се присъедини към техническия екип на продукцията. (Пищното съдържание на проекта - на снимката). Скорошното двучасово ново шоу на певеца - в пловдивския античен театър, също бе заснето от 23 камери и два дрона. То е част от националната обиколка на Владимир Ампов, която ще завърши с две дати в София (зала 1 на НДК), на 27 и 28 ноември.

Неочакваният тандем Графа и Искрата предизвика феновете с "Неочакван обрат" преди седмица. Хитмейкърите създадоха заедно проекта с многозначително заглавие, чийто клип  може да бъде видян в официалния YouTube канал на "Монте Мюзик". Само за няколко часа той се нареди сред най-гледаните видеа у нас. Режисьор е Люси Иларионов, филмирал познати истории за фалшивата реалност в човешките взаимоотношения и ролята на силните играчи, които "правят неочаквани обрати", щом чашата прелее. Графа от години е известен с усета си да открива млади таланти и успешно да си сътрудничи с тях. С екипа на "Монте Мюзик" забелязват Искрата по време на участието му в риалити формата "България търси талант" и започват съвместна работа. Искрен Тончев вече е утвърден в средите като автор или съавтор на хитовете "Единствената" (Pavell & Venci Venc’), "Се та’а брат" (Pavell & Venci Venc’), "К’во не чу" (Dara), "Танцувам само за теб" (Михаела Филева) и други. Заедно с "Монте" Искрата издава синглите "Много добре", "Непознато място" и хита от тази зима "#ПОМНЯ".

Ето какво споделят Графа и Искрата за колаборацията си:
Графа: "Предложих песента на Искрата, а той се включи със своите интересни творчески решения. Трябваха ни няколко месеца работа и в крайна сметка "Неочакван обрат" се получи много добре – мелодичен и модерен саунд с агресивна бас линия и силен текст".

Искрата: "Чух демото, хареса ми и се зарадвах много, че ще направим общ проект. Допринесох в създаването на музиката, текста и аранжимента на финалната версия. Харесвам и уважавам Графа като композитор и професионалист. Уверих се, че с него се работи на много високо ниво, взискателен е и обръща внимание на всеки детайл".

"Спечели с MySound.bg" щe продължи скоро.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички