Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Кой спечели Концерт на Графа в Арена Армеец (CD/DVD)


Кой спечели Концерт на Графа в Арена Армеец (CD/DVD)

4743

Поредното издание на любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" завърши славно.

Предложението и този път бе от нашите приятели "Монте Мюзик", в чийто каталог се появи "Концерт на Графа в Арена Армеец".  Двама от вас получиха уникалната възможност да спечелят луксозната премиум колекция, включваща 2 броя DVD, които представят целия концерт, както и филма "Зад кулисите". Включен е също и аудио CD с изпълненията на част от песните от мегашоуто, плюс книжка със снимки от него, като звукът във всички издания e 5.1 съраунд. Имената на късметлиите бяха изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

С кого Графа изпълни големия си хит "Давам всичко за теб" на концерта в "Арена Армеец" на 6 април 2017?

Вярното е: С децата си Крис и Никол.

Честито на: Антоний Митов и Йовита Владкова.

"Концерт на Графа в Арена Армеец" е проект, документиран със специализирания софтуерен шедьовър за 360-градусово заснемане на концерти - CUE PILOT, оперирано лично от неговия създател Jesper Hvenegaard, който се присъедини към техническия екип на продукцията. (Пищното съдържание на проекта - на снимката). Скорошното двучасово ново шоу на певеца - в пловдивския античен театър, също бе заснето от 23 камери и два дрона. То е част от националната обиколка на Владимир Ампов, която ще завърши с две дати в София (зала 1 на НДК), на 27 и 28 ноември.

Неочакваният тандем Графа и Искрата предизвика феновете с "Неочакван обрат" преди седмица. Хитмейкърите създадоха заедно проекта с многозначително заглавие, чийто клип  може да бъде видян в официалния YouTube канал на "Монте Мюзик". Само за няколко часа той се нареди сред най-гледаните видеа у нас. Режисьор е Люси Иларионов, филмирал познати истории за фалшивата реалност в човешките взаимоотношения и ролята на силните играчи, които "правят неочаквани обрати", щом чашата прелее. Графа от години е известен с усета си да открива млади таланти и успешно да си сътрудничи с тях. С екипа на "Монте Мюзик" забелязват Искрата по време на участието му в риалити формата "България търси талант" и започват съвместна работа. Искрен Тончев вече е утвърден в средите като автор или съавтор на хитовете "Единствената" (Pavell & Venci Venc’), "Се та’а брат" (Pavell & Venci Venc’), "К’во не чу" (Dara), "Танцувам само за теб" (Михаела Филева) и други. Заедно с "Монте" Искрата издава синглите "Много добре", "Непознато място" и хита от тази зима "#ПОМНЯ".

Ето какво споделят Графа и Искрата за колаборацията си:
Графа: "Предложих песента на Искрата, а той се включи със своите интересни творчески решения. Трябваха ни няколко месеца работа и в крайна сметка "Неочакван обрат" се получи много добре – мелодичен и модерен саунд с агресивна бас линия и силен текст".

Искрата: "Чух демото, хареса ми и се зарадвах много, че ще направим общ проект. Допринесох в създаването на музиката, текста и аранжимента на финалната версия. Харесвам и уважавам Графа като композитор и професионалист. Уверих се, че с него се работи на много високо ниво, взискателен е и обръща внимание на всеки детайл".

"Спечели с MySound.bg" щe продължи скоро.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички