Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

BG Music Festival 2018: Победителите


BG Music Festival 2018: Победителите

4729

Вече са ясни победителите във второто издание на BG Music Festival – уникален по рода си фестивал за нова авторска БГ музика, чието второ издание се състоя на 8 и 9 юни.

Огромен бе интересът на зрителите в двете фестивални вечери и всички се забавляваха до краен предел в Летния театър в Сандански. Освен публиката в града, зрителите пред малкия екран също имаха възможност да проследят форума от ефира на BG Music Channel и Balkanika Music Television, както и в YouTube канала и Фейсбук страницата на BG Music Channel.

Както MySound.bg вече писа, новото тази година бе, че фестивалното журито връчи награди в четирите категории, в които се състезаваха песните – поп, рок, хип-хоп/ар-ен-би и електронен. Отличие връчи и журналистическото жури. Телевизионните зрители и публиката в летния театър също избраха своите фаворити. Специална награда бе връчена от кмета на община Сандански г-н Кирил Котев. Новата награда тази година бе определена от самите участниците в конкурса, които имаха право да гласуват за някой друг артист, без да имат право да дадат вот за себе си.

Победителите:

Поп

Boyanski – "Един за друг"

Хип-хоп/ар-ен-би

Diona - "Жестока"

Рок

Julian’s Laughter (на снимката) - "Smile"

Електронен

Steven Achikor – "Да обичам"

Награда на журналистическото жури

Julian’s Laughter – "Smile"

Награда на телевизионните зрители

Rally Spasova – "Играй"

Награда на публиката в Летния театър, Сандански

Theo – "Стъпвам смело"

Награда на кмета и община Сандански

Vick – "Not Alone"

Награда на участниците

Innerglow – "Rising Sun"

Освен призьорите на сцената се изяви и водещият Играта, който поздрави зрителите със свой хит. Вечерта изобилстваше от специални гости.

Чаровната Клавдия представи ремикс на песента "Твоя", която миналата година ѝ донесе победа на сцената на BG Music Festival. Тя изненада многобройната публика и с чисто нов проект, озаглавен "Даваме на късо", който представи за първи път пред публика. Изпълнителката, която винаги впечатлява с невероятни танци, отново не пропусна да демонстрира атрактивна хореография.

Тийн идолката Eva, която миналата година грабна награда на журналистическото жури и на публиката в Летния театър, буквално подлуди зрителите с изпълненията си. Още с появата си на сцената тя бе посрещната с бурни скандирания на името ѝ от многобройните фенове. Певицата представи песента "Дали", която ѝ спечели призовете миналата година, както и суперуспешните си "Бумеранг", "2 в 1" и най-новия си сингъл – "Mamma Mia".

Deep Zone Project бяха подготвили уникален сет специално за събитието и парти настроението бе на макс. Те изпълниха някои от най-големите си хитове през годините, както и актуалнии парчета.  В края на програмата си към тях се присъедини и хедлайнърът на вечерта 100 Кила. Заедно те забиха тоталния хит "Papi, Papi".

Килата успя да нажежи страстите до червено и буквално накара публиката да избухне. Той стартира програмата си песента "100 гайди". След това продължи с най-хитовите си парчета, сред които "Аз съм шест", "Моето радио", "Цяла нощ", "Напрао ги убивам", "Сливенският кашкавал", "Няма такава жена" и други. Рап идолът не спря да изказва радостта си от горещия прием на публиката в Сандански. Той не пропусна да обърне внимание на всеки от феновете си и да се снима с него. 100 Кила изрази своята съпричастност към каузата на организаторите на BG Music Festival – да подкрепят новата авторска БГ музика.

Организатори на събитието са BG Music Channel, Music Media Cluster и община Сандански.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички