Quintet Colors за чиста радост. Супергрупата излиза на сцената в Sofia Live Club този четвъртък
Репортаж от първи ред на сцената: Ancient, Serpentine Creation, Ambroz и Historian в София
40 години от издаването на "Powerslave"! Ще го отпразнуваме с Raising Hell в столичния клуб Live & Loud
Нова генерация с бутиков концерт. Само 300 души ще могат да гледат бандата в столичния клуб "Строежа" на 20 март
Tailgunner преди U.D.O. в София
Даниел Верстапен с два концерта у нас. Нина Николина, Любо Киров, Калин Вельов и Магическите гласове на България ще са специални гости на белгийския пианист
Judas Priest отново в България на 19 юли
Гръцките дет/трашъри Rapture с концерт в София, младите лъвчета Certain Demise и Unbaptised ще открият за гостите на 22 март
Съвместен концерт на Ancient и Serpentine Creation, Historian и Ambroz ще ударят преди хедлайнърите в столичния клуб "При Черепите" на 16 март
Sevi в афиша на шотландския Winter Storm Festival
Басистът на легендите Einstürzende Neubauten с hackedepicciotto за първи път в България
Метъл машините Decapitated, Incantation и Nervosa ще мелят в столичния клуб Mixtape 5

BG Music Festival 2018: Победителите


BG Music Festival 2018: Победителите

4670

Вече са ясни победителите във второто издание на BG Music Festival – уникален по рода си фестивал за нова авторска БГ музика, чието второ издание се състоя на 8 и 9 юни.

Огромен бе интересът на зрителите в двете фестивални вечери и всички се забавляваха до краен предел в Летния театър в Сандански. Освен публиката в града, зрителите пред малкия екран също имаха възможност да проследят форума от ефира на BG Music Channel и Balkanika Music Television, както и в YouTube канала и Фейсбук страницата на BG Music Channel.

Както MySound.bg вече писа, новото тази година бе, че фестивалното журито връчи награди в четирите категории, в които се състезаваха песните – поп, рок, хип-хоп/ар-ен-би и електронен. Отличие връчи и журналистическото жури. Телевизионните зрители и публиката в летния театър също избраха своите фаворити. Специална награда бе връчена от кмета на община Сандански г-н Кирил Котев. Новата награда тази година бе определена от самите участниците в конкурса, които имаха право да гласуват за някой друг артист, без да имат право да дадат вот за себе си.

Победителите:

Поп

Boyanski – "Един за друг"

Хип-хоп/ар-ен-би

Diona - "Жестока"

Рок

Julian’s Laughter (на снимката) - "Smile"

Електронен

Steven Achikor – "Да обичам"

Награда на журналистическото жури

Julian’s Laughter – "Smile"

Награда на телевизионните зрители

Rally Spasova – "Играй"

Награда на публиката в Летния театър, Сандански

Theo – "Стъпвам смело"

Награда на кмета и община Сандански

Vick – "Not Alone"

Награда на участниците

Innerglow – "Rising Sun"

Освен призьорите на сцената се изяви и водещият Играта, който поздрави зрителите със свой хит. Вечерта изобилстваше от специални гости.

Чаровната Клавдия представи ремикс на песента "Твоя", която миналата година ѝ донесе победа на сцената на BG Music Festival. Тя изненада многобройната публика и с чисто нов проект, озаглавен "Даваме на късо", който представи за първи път пред публика. Изпълнителката, която винаги впечатлява с невероятни танци, отново не пропусна да демонстрира атрактивна хореография.

Тийн идолката Eva, която миналата година грабна награда на журналистическото жури и на публиката в Летния театър, буквално подлуди зрителите с изпълненията си. Още с появата си на сцената тя бе посрещната с бурни скандирания на името ѝ от многобройните фенове. Певицата представи песента "Дали", която ѝ спечели призовете миналата година, както и суперуспешните си "Бумеранг", "2 в 1" и най-новия си сингъл – "Mamma Mia".

Deep Zone Project бяха подготвили уникален сет специално за събитието и парти настроението бе на макс. Те изпълниха някои от най-големите си хитове през годините, както и актуалнии парчета.  В края на програмата си към тях се присъедини и хедлайнърът на вечерта 100 Кила. Заедно те забиха тоталния хит "Papi, Papi".

Килата успя да нажежи страстите до червено и буквално накара публиката да избухне. Той стартира програмата си песента "100 гайди". След това продължи с най-хитовите си парчета, сред които "Аз съм шест", "Моето радио", "Цяла нощ", "Напрао ги убивам", "Сливенският кашкавал", "Няма такава жена" и други. Рап идолът не спря да изказва радостта си от горещия прием на публиката в Сандански. Той не пропусна да обърне внимание на всеки от феновете си и да се снима с него. 100 Кила изрази своята съпричастност към каузата на организаторите на BG Music Festival – да подкрепят новата авторска БГ музика.

Организатори на събитието са BG Music Channel, Music Media Cluster и община Сандански.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички